sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus


Oli pakko ottaa kuva mun kynsistä, kun pitkästä aikaa lakkasin ne! Töitten takia en oo enää pystynyt lakkaamaan kynsiä niin usein kuin ennen. En vaan jaksa lakata ja parin päivän päästä puhdistaa pois. Mutta nyt siis juhannuksen kunniaksi :)
Tuntu, että perjantai kulu melkeen koko päivän autossa istuen. Oulusta ajettiin kolmisen tuntia mökille. Siellä sitten oltiin pari tuntia ja suunnattiin auton keula toista paikkaa kohti. Mökillä Sulo pääsi ekan kerran uimaan. Kyllähän se hienosti osasi polskia, mutta ei ollut touhusta kuitenkaan kauhean innoissaan. Pitää vielä tänä kesänä käydä uudestaan uimassa. Itselläni on vielä talviturkki päällä. Jos sen ensi kerralla jättäisi pois, niin ehkä Sulokin tulisi innokkaammin mukaan. 

Mökillä Sulo sai leikkiä Casperin ja Akun kanssa. Tai en kyllä tiedä, voiko sitä leikkimiseksi sanoa... Casperia tuntui lähinnä hirvittävän, kun Sulo jahtasi sitä takaa. Akua taas ei oikein jaksanut kiinnostaa muu kuin järvi - sinne se aina salaa hiippaili kahlaamaan. Sen jälkeen vähän pyöri rantahiekassa ja kultaisennoutajan sijaan meillä olikin hiekkainennoutaja.

Sulolla oli niin paljon nähtävää mökillä, että kyllä se uni maistui automatkalla hyvin. Sitten olikin taas lisää energiaa touhuta. Illalla käytiin vielä moikkaamassa kavereita toisella mökillä - sielläkin Sulo sai hurjasti rapsutuksia ja huomiota.

Lauantai kului aika leppoisasti. Nukuttiin pitkään ja loikoiltiin pihalla auringossa. Sulo meinasi laittaa kukkapenkit uuteen uskoon... :)


Mökillä

Aku ja Sulo


Perjantai iltana/yönä käytiin joella pyörähtämässä. Ihana hiljaisuus, ihana maisema. Ja järkyttävän kylmä...


Ja lauantai-iltana oltiinkin jo takaisin kotona. Mun täytyy mennä vielä tänään illaksi töihin. Oli kyllä mukava juhannus maalaismaisemissa ja tuttujen kasvojen keskellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti