torstai 14. kesäkuuta 2012

On maailmassa monta ihmeellistä asiaa...

 Eilinen päivä sujui nopeasti. Sulon kanssa käytiin monen monta kertaa pihalla - aina leikkimisen, nukkumisen ja syömisen jälkeen. Eipä siis niitä tarpeita kauheasti ollut lattialla siivottavana.

Sulo sai juosta tuossa läheisessä mehtikössä irti. Muutenkin olen antanut sen olla melkein kokoajan irti. Pieniä pätkiä aina hihnassa, että siihen tottuisi hiljalleen. Sulo pysyttelee vielä niin lähellä minua ja Esaa ulkona, että ei ole pelkoa "karkaamisesta". Tietysti otan Sulon aina hihnaan tai syliin, kun joku vieras tulee vastaan. Muuten tuo hassu menisi tervehtimään kaikkia iloisesti.

 Pihalla oli kyllä eilen monenlaista ihmeellistä ääntä ja asiaa esimerkiksi ruohonleikkuri ja pyöräilijöitä. Sisällä totuteltiin sitten vähän imuriin. Sulo on kyllä ollut rohkea ja utelias näitä kaikkia uusia asioita kohtaan. Yllättäen naapuri alkoi vasaroimaan ja poraamaan seinää. Nekin äänet Sulo kuittasi vain nostamalla päätään ja heilauttamalla korviaan.


Harjoteltiin eilen myös yksinoloa vähän. Lähinnä niin, että Sulo sai olla omalla rajatulla alueellaan keittiön puolella. Aluksi oltiin näköetäisyydellä, sitten välillä toisessa huoneessa. Illalla sitten päästiin käymään saunassa ja Sulo nukkui rauhassa sen aikaa :)
Eilen pesin Sulon ekaa kertaa. Vähän sitä ihmetytti koko touhu, mutta ihan hienosti saatiin tehtävä suoritettua.Illalla Sulolla oli hurjasti virtaa... Kun oltais Esan kans oltu valmiita nukkumaan, niin Sulo ei ollut... :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti