keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Suloilua


Sulo otti eilen aika rennosti, kuten kuvasta voi päätellä. Pihalla se kuitenkin oli ihan villinä. Riekkui kokoajan jalkojen lähellä ja hyökki housujen lahkeita ja kenkiä päin. Tuntu, ettei sitä saa mitenkään loppumaan. Tyydyin vain olemaan aina paikallani ja kehumaan, kun Sulo päästi irti. Metsässä Sulo hyppi ja juoksi pusikosta pusikkoon... Virtaa siis riitti kunnon tirsojen jälkeen.

Eilen Sulo sai taas harjoitella yksinoloa. Se sujuu kyllä nyt tosi hyvin. Puoli tuntia on nyt pisin aika, minkä Sulo on yksin ollut. Tuo yksinolo on "jännittänyt" mua ehkä eniten, koska kerrostalossa ei kauheasti innostuta ylimääräisestä metelistä. Ja onhan se tietysti aina koiralle ja omistajalle ihanteellinen tilanne, kun ei kummankaan tarvitse stressata tilannetta.

Viime päivät on ollut aika harmaita ja synkkiä - siltikään esimerkiksi eilen ei satanut tippaakaan vettä. Nytkin näyttää siltä, että voi sataa ihan missä vaiheessa vaan. Toivottavasti tänäänkin olisi poutaista, että voitaisiin Sulon kans olla paljon pihalla. Esimerkiksi eilen kun oltiin pihalla, piilottelin muutaman namin Sulolle pienehkölle alueelle ja se sai käyttää nenäänsä ja etsiä ne.

Odotan innolla perjantaita. Silloin päästään lähtemään maalle ja tiedossa on kaikkea kivaa. Sulo saa kokeilla ensimmäisen kerran uimista. Päästään myös kulkemaan ihan "oikeaan metsään", eikä tuollaiseen kerrostalojen keskellä olevaan pieneen metikköön... Toivottavasti ei siis sada ihan koko viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti