sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viimeinen lomapäivä

 Tämä viikko on kulunut jotenkin tosi nopeasti! Huomenna mulla alkaa taas työt. Aamupäivällä käyn yhdessä pääsykoehaastattelussa ja ilta menee töissä.

Sulon kanssa ollaan edelleen tutustuttu kaikkiin uusiin jänniin juttuihin esimerkiksi potkulautaileviin ja skeittaileviin nuoriin, joita täällä tuntuu riittävän... :)


 Eilen kävin Sulon kanssa treffaamassa Sulon velipoikaa, Niiloa. Poikien leikkiä oli kyllä kiva seurata. Jahtasivat toisiaan ja painivat kunnolla. Niilon perheeseen kuuluu myös labradorinnoutaja Onni.

Sulo sai eilen siis myös auton kyytiä. Ensimmäinen kerta yksin takana häkissä sujui ihan kohtalaisen hyvin. Osan matkasta Sulo oli hiljaa ja rauhallinen, mutta aina jossain välissä piti kauniisti äänellään ilmaista olemassa olostaan. "Eihän mua oo hylätty tänne?"
Tuntuu, että Sulosta saa parhaat kuvat silloin kun se nukkuu. Muut kuvat ovat aika moderneja: puoli koiraa kuvassa, pelkkä häntä näkyy tai vain vauhdikas suttu. Hyvällä tuurilla aina muutama kuva joukosta on selkeä ja siisti ;)

Nyt täytyy jatkaa sateisen sunnuntain viettoa! :) Ja viikon kestänyt loma alkaa olla lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti