torstai 19. heinäkuuta 2012

Takaisin kaupungissa

Viikko kului aika nopeasti maalaismaisemissa. Sulo tuntui nauttivan vapaana olemisesta ja erityisesti Akun seurasta - vaikkakin Aku ei aina ollut yhtä innokas leikkijä kuin Sulo.


Sanokaa muikku! :D
Täytyy kyllä sanoa, että oli niin helppoa tuo Sulon sisäsiisteysopetus tuolla maalla... :) Kaupungissa kun joudutaan aina menemään hissillä tai portailla ja se ramppaaminen on välillä niin tylsää ja rasittavaa. Mutta kylläpä sitäkin nyt taas jaksaa. Tuntuu, että jotain edistymistä tuon viikon aikana on tapahtunut tuossa sisäsiisteydessä.

Yksi päivä harjasin Suloa ja löysin sen kaulasta punkin! Se oli ihan älyttömän tiukassa ja tovi siinä menikin, että onnistuttiin saamaan se irti. Ällöttäviä ötököitä. Kävin sitten ostamassa apteekista punkkipihdit, jos tulee vielä käyttöä. Toivottavasti ei.

Tänään aamulla annoin Sulolle aktivointipallon. Sulo sai ihan ihme hepulin, kun se pallo jäi jumiin säkkituolin taakse. :D Sulo juoksi hurjaa vauhtia ympäri kämppää. On tuo pentu vaan niin söpö ja vilpitön, että sitä katsellessa ei voi olla huono mieli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti