keskiviikko 22. elokuuta 2012

Uimaan!


Eilen Sulo sai kuluttaa energiaansa Niilon seurassa. Käytiin kävelemässä metsässä ja tulomatkalla koukattiin yhden lammen rantaan. Hetken rannassa kahlattuaan Sulo pulahti uimaan! Sulo ui nätisti pienen kierroksen kerran. Tämä oli Sulon eka uintikerta. Vähän viime päivinä olin miettinyt, että uikohan poika tänä kesänä kertaakaan, kun ollaan  niin vähän käyty veden äärellä ihmettelemässä. Nyt saa olla ylpeä. :)

Kävin Mustissa ja Mirrissä shoppailemassa. Vielä oli käyttämättä sinne tarkoitettu alennuskuponki. Ostin Sulolle kaksi uutta lelua. Toinen oli sellainen yliääni vinkulelu, jonka äänen vain koirat kuulevat. Hyvin naapuriystävällinen lelu siis. Koska Sulolla ei ole kunnon kaulapantaa, päädyin ostamaan Rukkan kestävän oloisen pannan. Sulokin tuntui pitävän siitä, eikä ollut kokoaikaa rapsuttamassa kaulaansa niin kuin yleensä kaulapannan kanssa. Näiden ostosten lisäksi ostin säkin koiranruokaa (aikuisten) jo etukäteen, että voi alkaa sekoittamaan penturuokaan sen ajan koittaessa. Kyllähän tuon ruoan hinta kirpaisi, mutta onneksi isosta säkistä riittää pienelle koiralle pitkään. Ja tuosta kun sain vielä sitä alennusta. :)

"Älä tuu lähemmäks mun lelua!" Uusi lelu siis taustalla.
Meillä alkaa kyllä kämppä olla aika sekavan oloinen kun muutto on vielä vaiheessa. Ruokapöytä ja pari laatikkoa vietiin uuteen osoitteeseen pois edestä. Jospa viikon päästä olisi jo selvitty tästä sekasorrosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti