perjantai 31. elokuuta 2012

Viikon kuulumiset

Alku viikosta Sulo pääsi ekaa kertaa trimmattavaksi. Aika ranttaliksi se meinasi aluksi pistää, mutta lopulta ottikin jo iisisti ja rauhallisesti. Kyllä tuli eri näköinen koira ja niin söpö!


Muutto olis nyt takanapäin. Maanantaina mulla alkaa koulu ja Sulo on enemmän yksin. Eiköhän se hyvin pärjää, kun on joka päivä aina jonkun aikaa ollut yksin. Oon hetken kuunnellut oven takana mitä täältä kuuluu, kun lähden. Pientä surkeaa uikutustahan sieltä kuuluu, mutta korkeintaan minuutin ajan. Aina kotiin tullessa Sulo on ollut nukkumassa. Uuteen kotiin se on siis sopeutunut aika hyvin.

Tänään ollaan Sulon kanssa kierrelty ihan uusissa maisemissa. Sulo on erityisesti välillä ihmetellyt merta. Varsinkin eilen kun tuuli kovasti ja aallot löi rantaan. Mutta eihän meillä mihinkään ole kiire, joten rauhassa tutustuttiin uusiin paikkoihin. Asun Sulon kanssa oikeastaan ihan keskustassa, joten kaupungit äänetkin on tullut tutuiksi. Eipä Sulo niitä paljoa ole kyllä ihmetellytkään. Reipas poika. :)

Tänään purin viimeisiä muuttolaatikoita. Sulo on kyllä muinakin päivänä ollut innokkaana apulaisena - esimerkiksi sukat se kyllä levitti pussista ympärinsä (vaikka mun toive olisi, että ne laitettais kaappiin). Tänään Sulo löysi muuttotavaroista jotain höyhennettävää - puuhkan! :D Siitähän sitä iloa riitti. Sulo päätti mun puolesta laitanko sen roskiin. Päätös oli hyvä ja roskiin meni.

Sulon "hilpeä" ilme... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti