lauantai 29. syyskuuta 2012

Pari viikkoa on taas vierähtänyt nopeasti eteenpäin. Monta kertaa on ollut ajatuksena kirjoittaa Sulon kuulumisia, mutta aina se on sitten jäänyt.

Viime viikolla oltiin koirakerhossa ja aiheena oli koiranäyttelyt. Harjoiteltiin mm. liikkeitä, seisomista ja käsittelyä. Huomenna olisi mätsärit. Todennäköisesti Sulon kanssa osallistutaan, mutta jos ei osallistuta, niin ainakin paikalle mennään harjoittelemaan tuommoisessa isommassa tilaisuudessa olemista.

Tänään oltiin taas koirakerhossa ja aiheena oli palkkaaminen ja leikkiminen. Sulo on kyllä niin innoissaan leluista, että niitä on helppo käyttää palkkaamiseen. Kyllähän ne herkutkin kelpaa, mutta lelut tuo hyvää vaihtelua.

Koska mun auto joutui korjaamolle, kuljettiin me Sulon kanssa junalla pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla Sulo hössötti aluksi aika paljon, mutta rauhoittui sitten nukkumaan, kun huomasi muidenkin ottavan iisisti. Tuo juna piti muutenkin aika kirskuntaa aluksi ja Sulo kuunteli sitä ihmeissään. Toisella kerralla juna olikin jo sitten tuttu juttu ja Sulo alkoi melkein heti nukkumaan. Mukavaa, että ollaan nyt treenattu tuota junalla matkustamista, koska sitä todennäköisesti on vielä joskus edessä enemmänkin.

Ostin hiljattain Sulolle uuden nahkapannan. Viimeksi kun käveltiin hirveässä sateessa rautatieasemalle, huomasin jälkeenpän, että siitä pannasta lähti väriä Sulon turkkiin! Tosi kummallista. Itse panta kyllä säilytti värinsä. Tänään sitten pesin Suloa ja se väri lähti pois.

Tällä kertaa tällainen tylsä kuvaton postaus. Pitäisi muistaa kuvata Suloa vielä paljon, kun se on "pikkuinen". Viikko sitten Sulolla oli painoa 9 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti