tiistai 18. syyskuuta 2012

Viikonlopun kuulumisetViikonloppuna ihmettelin ääneen, että onpa kumma kun en oo löytänyt lattialta yhtään Sulon irronnutta hammasta. Melkeen heti sen jälkeen huomasin lattialla kaksi poskihammasta. Illemmalla löyty vielä kaksi kulmahammasta. Olinkin jo oottanut, että ne kulmahampaat ylhäältä lähtis pois. Viime aikoina Sulo onkin jyrsinyt tosi paljon luita (ja vähän listaa siinä sivussa....). Taitaa siis ikeniä kutittaa.


Sunnuntaina olikin jännä päivä, kun päästiin koirakerho-kurssille ekaa kertaa! Aiheena siis oli tosiaan agilityn alkeet. Ite tykkäsin kovasti ja kyllä Sulokin oli innoissaan. Ehkäpä me mennään joskus ihan kunnon agilitykurssille, kun tuo oli vaan sellainen tutustumiskerta. Ens kerralla aiheena on näyttelyt.

Vähän mietitty aluksi, että kuinka Sulo malttaa keskittyä siellä kurssilla, kun on ympärillä muitakin koiria. Tosi hienosti Sulo kyllä käyttäytyi. Loppuillan Sulo oli aika väsynyt.

Rennon reteesti... :D


Sunnuntaina oli kyllä aivan loistava sää. Sen sijaan perjantai ja lauantai meni aika sateisissa merkeissä. Suloakaan ei tuntunut kiinnostavan pihalla oleminen, sen verran kovasti tuuli ja satoi. Kehittelin Sulolle sitten enemmän puuhaamista sisällä. Taittelin paperinpalan sisälle pari namia, laitoin mytyn lattialle ja siihen päälle vielä tyhjän rasian. Siinäpä Sulolla oli sitten hetkeksi tekemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti