tiistai 30. lokakuuta 2012

Tokoilua ja askarteluaTänään aamulla pihalla oli lumimyräkkä, vaan eipä ole enää iltapäivällä. Nyt sataa vettä ja joka puolella on loskaa ja vesilätäköitä... Kunnon kumpparikeli, ainoastaan ne kumpparit puuttuu allekirjoittaneelta. Siksi näin alkuun onkin ihanaa katsoa aiemmin syksyllä otettuja kuvia, kun aurinkokin paistoi kauniisti.
Tällä hetkellä ei ole siis mitään hirveää himoa lähteä Sulon kanssa pihalle touhuilemaan. Musta tuntuu, että Sulo on samaa mieltä. Sen verran se nosteli tassuja äskeisellä lyhyellä lenkillä. Täytyy treenailla tänään sisällä ja pukeutua sadevaatteisiin ja käydä sisukkaasti pihalla pitemmälläkin kävelyllä. Ehkä sade helpottaa illaksi...?

Viikonloppuna saatiin nauttia vielä pikkupakkasista!
Viime postauksessa kerroinkin, että ollaan Sulon kanssa menossa alkeistokokurssille. Viime viikolla oli ensimmäinen kerta. Päästiin Sulon kanssa ensimmäistä kertaa treenailemaan ihan halliin kun aiemmin ollaan oltu kentällä. Halli oli tietysti uusi paikka Sulolle. Aluksi Suloa ihmetytti koko paikka ja kummallinen ruohomatto tassujen alla. Oli oikein mukavaa! Sulolta löytyy ainakin motivaatiota. Kokoajan tosi tehokkaalla päällä ja vireystila katossa. Ollaan treenailtu Sulon kanssa sivu-käskyä (sivulle istumaan) ja seuraa-käskyä ihan kotosallakin. Molemmat luonnistuu jo ihan hyvin. Seuraamisessa toki edetään hitain askelein. Naksutin on ollut tosi hyvä apuväline koulutuksessa!

Vauhdikasta leikkiä :)


Pulmatehtävä
 Melkein joka kerta kun Sulo on jäänyt yksin kotiin, oon jättänyt sille jonkinlaisen pulmatehtävän ratkottavaksi. Annan niitä kyllä välillä silloin kun olen itsekin kotona. Välillä vaan tuntuu, että Sulo kyllä keksii itse ratkottavia pulmia. Tässä yksi päivä koulussa tultuani huomasin, että joku oli syönyt melkeen kokonaan tuikkukynttilän! Ensin tietysti kiivennyt tuolille ja kurkotellut pöydältä sen tuikun tuikkukiposta niin, että kipo pysyy paikallaan ja oikeinpäin... Ja edellisenä yönä heräsin siihen, että Sulo syö jotain. Sulo oli napannut pöydältä tulitikkurasian. Kakaran mahassa varmaan palaa nyt kynttilä? ;)

Oon kyllä oppinut tässä syksyn aikana pitämään pöydät siistinä ylimääräisistä lapuista, koska ne löytyy muuten silputtuna lattialta. Nähtävästi kannattaa opetella pitämään pöydät kokonaan tyhjinä. Mun kämppä on tätä menoa supersiisti aina! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti