lauantai 22. joulukuuta 2012

Lomailua

Eilen vaihdettiin Sulon kanssa toisiin maisemiin Keski-Pohjanmaalle. Nyt jää hihnalenkit vähälle, kun on metsää ja pihaa, missä juosta vapaana. Ja mikä parasta täällä on leikkikaveri 24/7. Aku tuntuu nauttivan seurasta, mutta aamulla se oli lähinnä hämillään, kun Sulo halusi heti aloittaa leikkimisen ja painimisen.


Sulo tuntuu viihtyvän pihalla vaikka koko päivän, ellei olisi niin kylmä ilma. Nyt aamulla se sai kunnon hepulikohtauksen pihalla ja juoksi ees taas... Aku hämmästeli tuon pikkuisen cockerin vauhtia. Sulo nosteli tassuja siihen malliin rauhoittuessaan, että kylmä on! Mutta arvatkaa vaan kiinnostaako siltikään tulla sisälle. No ei tietenkään!
Kahjot... :D
Tässä lomailun aikana aion totuttaa Suloa trimmauskoneeseen. Vaikka Sulo onkin trimmattu koneella, niin silti kone on kamala asia! Sulo on saanut jo etukäteen tällä viikolla joululahjan: uusi lelu. Katsoin viime viikolla leluja ja kaikki näytti aika kärsineiltä. Ostin pomppivan pallonmuotoisen possun, josta ei kyllä lähde minkäänlaista ääntä. Silti on näyttänyt olevan suosiossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti