maanantai 10. joulukuuta 2012

Mitä kuuluu?

Joulukuu on kohta jo puolessa välissä! Kura kelit on ohi ja Sulo on kokenut ensilumen. Olin vähän "pettynyt", kun se lumi ei aiheuttanut Sulolle mitään hepulia. Ihan kuin sitä olisi ollut aina. Sulo vaikuttaa välillä vähän palelevan pihalla ja olenkin ajatellut ostaa sille jonkunlaisen lämpimän ulkoilupuvun. Jos sitä en osta, niin ainakin kurapuvun sitten ensi kevään kurakelejä varten.

Alkeistoko-kurssi on nyt loppunut. Sulon kanssa opittiin siellä perusasento, seuraaminen käännöksineen, maahanmeno pelkällä suullisella käskyllä ja seiso-käsky. Myös hyppyeste tuli tutuksi ja paikallaoloa treenattiin. Näitä kaikkia saadaan treenailla jatkossakin, koska aina on parannettavan varaa. Kurssilla tehtiin paljon myös ohitusharjoituksia, jotka on kyllä tosi hyödyllisiä. Kyllähän niitä tulee harjoiteltua oikeastaan päivittäin lenkeillä, mutta ikinä sitä harjoitusta ei tule liikaa.

Viime viikolla reissasin Sulon kanssa. Käytiin Keski-Pohjanmaalla vanhempieni luona ja siellä Sulo sai viihdyttää Akua. Pojat leikkivät kyllä hurjasti ja Sulolle maistui uni iltaisin erittäin hyvin. Käytiin metsälenkillä ja Sulo sai nauttia täysin metsästä ja vapaana juoksemisesta. Reissaamista jatkettiin junalla Etelä-Pohjanmaalle ja siellä Sulo sai viettää aikaa suomenlapinkoira Pepin kanssa. Paluumatkalla tänne Lappiin pysähdyimme vielä Oulussa. Siellä kuljettiin juna-asemalta määränpäähän bussilla. Sulo oli ekaa kertaa bussissa ja käyttäytyi kuin se olisi ihan arkipäivää. Muutenkin nuo junareissut sujui ihan moitteettomasti! Kotona Sulo alkoi heti nukkumaan tyytyväisenä. Tänään onkin sitten ollut oikein akut ladattuna :)


Marraskuu


Kun vielä oli rapakeli ja aina piti käydä tassupesulla...

Sulo alko mököttämään, kun ei saanut syödä pelinappuloita tai maata laudalla ;)

Metsälenkiltä kuva. Hauskan näköistä menoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti