maanantai 18. helmikuuta 2013

10 kk

Sulo täytti eilen 10 kuukautta. Aika on mennyt nopeasti. 

Eilen leikkasin Sulon kynnet ja samalla lyhentelin tassukarvoja, ettei niihin kertyisi aina lunta. Viikonloppuna oli aika lauha keli ja Sulo kantoi hirveitä lumipalloja mahansa alla, kun käytiin ulkoilemassa. Sulon uusi haalaripuku ei ole vielä ollut kovassa käytössä, mutta eilen illalla se pääsi käyttöön ja apuahan siitä oli. Tänään ollaan oltu taas pakkasen puolella. Aurinko on paistanut ja on ollut oikein kaunis talvisää!
Viikonloppu oltiin Sulon kanssa siis Oulussa. Illalla kun tultiin kotiin ja käytiin iltalenkillä, laitoin Sulolle haalarin. Ihan nätisti Sulo antoi sen laittaa itselleen. Pihalla Sulo kieri lumessa. Vissiin tuo puku vähän häiritsi vielä. Sisälle tultaessa otin Sulolta puvun pois. Siitäpä vasta hepuli seurasi! Sulo juoksi ovelle, hyppäsi säkkituoliin ja sieltä äkkiä kämpän toiseen nurkkaan ja takaisin säkkituoliin, mutta tietysti piti ensin juosta sängyn alta. Tämmöistä rinkiä Sulo sitten veti pari kertaa ympäri ja lopuksi lösähti säkkituoliin. Loppuillan fiilikset olikin sitten seuraavan kuvan mukaiset!
Huomasin, että toukokuussa järjestetään täällä mätsärit. Niihin voisi Sulon kanssa osallistua. Loppu kesästä todennäköisesti on edessä ekat näyttelyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti