perjantai 1. helmikuuta 2013

Muutama kuva kämpästä ja Sulosta


Tammikuu meni nopeasti ohi ja nyt on jo helmikuu. Uskon, että tämä kevät kuluu nopeasti ja kohta taas saa huomata, että on kesä! Tällä hetkellä itse haen kesätöitä ja odotan työharjottelun alkua. Työharjottelu tuo vähän vaihtelua tähän koulussa istuskelemiseen. 

Otin muutamia kuvia kämpästä. Aluksi kun muutin tänne, ajattelin, etten sopeudu tähän kämppään mitenkään. Mietin kokoajan toisen kämpän etsimistä, mutta lopulta tämä vei voiton. Halpa vuokra on paras juttu. Asunto on pieni, mutta ei kai me Sulon kanssa isompaa tarvitakkaan. Pihalla on tilaa olla ja mennä ;)Huomatkaa, että pystyn pitämään pöydällä kynttilää ilman, että joku pikkuinen koira käy hakemassa sen pois! Sulo ei enää ole pomppinut pöydille tai hakenut sieltä tavaraa. Ihana juttu. Ja kyllä, tuo mun pöytä on terassille tarkoitettu. Mutta hyvin menee sisälläkin!Ainut kasvi mun kämpässä. Osa lehdistä on vähän alkanu kuihtumaan, mutta toivottavasti pysyy hengissä! Mun Onnenbambu. Taustalla kuva Waldosta, ihanasta cockerspanielista. ♥

Ja tähän loppuun kuvia päätähdestä eli Sulosta.


Huvittaa tuo Nalle Puh taustalla, mutten jaksanut leikata pois. :D


Sulon piti heti päästä testaan uus matto!

Sulo nukkuu aina mutkalla säkkituolissa. Joku tais tuona hetkenä herättää...?Tänään käytiin Sulon kanssa aamulla autiossa koirapuistossa. Voi sitä iloa, kun sai juosta täysiä vapaana sinne tänne. Nyt on aivan ihanan aurinkoinen ilma, joten täytyy nauttia ja lähteä lenkille kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti