maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hyviä uutisia

Otsikosta voikin jo ehkä päätellä jotain - Sulon maksa-arvot oli täysin normaalit ja maksa vaikuttaa palautuneen ennalleen. Ihanaa! ♥ Viime keskiviikkona käytiin siis eläinlääkärissä ottamassa uudestaan verinäyte. Ekalla kerralla näytteenotto sujui varsin helposti. Toisella kerralla ei sujunut sitten niin mallikkaasti... Näytteen otti eri eläinlääkäri kuin aiemmin. Näytteenotto epäonnistui aluksi, koska Sulo heilahti. Eläinlääkäri päätti sitten ottaa näytteen toisesta jalasta. Sulo huusi jo ennenkuin sitä pistettiin ja vaikutti tosi reppanalta. Onneksi lopulta saatiin se näyte otettua. Toivotaan, ettei tästä jäänyt mitään traumoja Sulolle.

Viime viikko meni siis lomaillessa. Viikko sisälsi monta junamatkaa, joista pisin kesti viisi tuntia... En tiedä kumpaa kyllästytti se matka enemmän, mua vai Suloa. Vissiin molempia yhtä paljon. Matkustelu kuitenkin kannatti, koska oli aivan ihanaa vaihtaa maisemaa. Sulo sai viettää tosi paljon aikaa pihalla vapaana ja nautti siitä selvästi. Lomalla oli enemmän aikaa treenata Sulon kanssa kaikenlaisia liikkeitä, lähinnä tokoliikkeitä. Oli vaan hauskaa huomata, miten sen treenaamisen jälkeen Sulo oli lenkilläkin valppaampi kuuntelemaan mua. 


Sulo tapasi lomalla peräti neljä jo ennestään tuttua koirakaveria. Tekemistä siis riitti! Sulo leikitti Akua melkeenpä taas aamusta iltaan. 

Eilen palailtiin kotiin matkaten ihan täydessä lemmikkivaunussa. Tänään alkoikin sitten normaali arki. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti