tiistai 21. toukokuuta 2013

Sinne ja tänne


Viime viikon torstaina otettiin Sulon kanssa suunnaksi Keski-Pohjanmaa. Torstai ja perjantai menikin Sulolla mukavasti, kun sai koko päivän leikkiä Akun kanssa ja juosta pihalla niin paljon kun sielu sietää. Unikin maistui sitten välillä oikein hyvin. 

Lauantaina suunnattiin kohti Etelä-Pohjanmaata kasvattajan järjestämään mejä-koulutukseen. Lauantaina saatiin paljon teoriatietoa, käytiin tekemässä jäljet sunnuntaita varten jokaiselle koiralle ja päästiin kokeilemaan lyhyet harkkajäljet, jotka kasvattaja oli tehnyt valmiiksi aiemmin. Sulo tuntui tajuavan jäljen idean, vaikka häsläsikin välillä. Itselle jäi ainakin into päälle, että pitää päästä Sulon kanssa harjoittelemaan lisää mejää. :) Nimittäin lauantai-sunnuntai välisenä yönä itse sairastuin mahatautiin. Harmittaa kyllä kovasti, että sunnuntai jäi niin ikävästi väliin. Onneksi Sulo kuitenkin pääsi kasvattajan kanssa käymään sunnuntaina jäljen läpi minun odottaessa sillä aikaa huonovointisena. Mutta nyt olen päässyt onneksi taudista eroon ja olo on paranemaan päin.

Tarkoitus olisi tehdä Sulolle harjoitusjälkiä tulevaisuudessa. Samalla kyllä haluan kokeilla tehdä Akua varten yhden harjoitusjäljen, että "tajuaako" se yhtään mitään. 

Nyt ollaan päästy takaisin tänne Meri-Lappiin. Sulo on nukkunut tosi paljon. Varmaan Akun kanssa riehuminen ja viikonloppu kokonaisuudessaan on vaatinut veronsa. :) Ja ihan vain irtonaisena huomautuksena tähän loppuun: tuntuu että nyt on oikeasti alkanut kesä tehdä tuloaan! Ilmat on ollut niin ihanat. Nauttikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti