maanantai 26. elokuuta 2013

Kuulumiset

Kesä meni lopulta tosi nopeasti. Eilen mulla alkoi viikon mittainen kesäloma. Ensi viikolla uudet opinnot kutsuu ja voin sanoa, että viimeksi oon oottanut koulun alkua näin paljon silloin, kun menin ekalle luokalle!

Ja mitäs Sulolle kuuluu? Hyvää! Viimeksi meitä ei onnistanut agilitykurssille pääsy, koska mulle kävi ainoastaan päivällä treenaaminen. Päiväryhmää ei järjestynyt. Nyt ollaan laitettu uusi hakemus samaan paikkaan ja uskon, että nyt onnistaa! Kahden viikon päästä se kurssi sitten alkaisi. Sulon kanssa aloitetaan siis agility ja treenejä olisi koko syksyn kerran viikossa. Lisäksi oon hommannut itelleni salikortin, joten harrastamista riittää!

Käytin Sulon rokotuksilla viime kuussa. Eläinlääkäri tutki samalla Sulon hännässä olevaa pattia ja totesi, ettei se ole mitään vaarallista, mutta kannattaa seurailla.

Musta tuntuu, että viimeisimpien viikkojen aikana Sulo on jotenkin muuttunut rauhallisemmaksi. Se ei oo yksinollessa napannut pöydältään mitään, kaikki on pysyny ehjänä. Muutenkin aina kotoa lähtiessä Sulo vaan istuu ja kattoo, että nyt se lähtee pois. Lisäksi sillä ei oo aamusin niin hirvee kiire pihalle/syömään/leikkimään, vaan se saattaa rauhassa kölliä mun vieressä. Samanlainen ilopilleri ja energiapakkaus se kuitenkin on, mutta jotain hillintää käytökseen on tullut. Ihan kivaa! 

Viikonloppuksi Sulo pääsee leikkimään Akun kans ja viihyttään mun vanhempia, kun me lähetään pienelle laivareissulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti