keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ei liene yllätys, että kiirettä on piisannut nyt syyskuussa! Mulla on alkanut yliopistoelämä pyörimään tiiviisti. On luentoja, infoja, tutustumista/illanviettoa... kaikkea! Lisäksi on tietenkin pitänyt touhuilla Sulon kanssa ja yrittää käydä salilla, koska viimeinkin ostin salikortin. Pahimmillaan luentoja on kahdeksasta kuuteen. Heti alkuunsa luulot pois! Mutta onneksi hiljalleen alkaa tämä alkutouhotus loppua ja päästään ihan normaaliin arkeen (eli ei tarvi juosta luennolta luennolle/infoihin) ja tulee muutamia hyppytuntejakin. Ja aamuja, kun ei tarvi herätä heti kuuden jälkeen. 

Huomenna aloitetaan Sulon kanssa agility. Eilen olin koirakoulun järjestämällä luennolla, jossa käytiin ihan perusjuttuja läpi liittyen koiran koulutukseen ja siihen, mitä kurssilla tehdään/mitä pelisääntöjä on jne.

Sulo oli toissa viikonloppuna ekaa kertaa hoidossa (mun vanhempien luona). Siellähän oli kaikki menny ihan hyvin ja Sulo oli viihtynyt. Kukapa ei tykkäis maalaiselämästä?? Ainut "ongelmatilanne" oli tullut kuulemma Sulon ruokinnassa. Mulla on tapana pyytää Suloa istumaan/maahan ja sitten sanoa "ole hyvä", että se saa syödä ruokansa. Enhän mä hoksannut sanoa, että mulla on tapana tällaisella tavalla antaa lupa syödä. Sulo oli sitten kiltisti vaan tapittanut paikallaan ja oottanut noita kahta sanaa... :D Oli se sitten tajunnut, että saa syödä, kun oli viitottu kuppiin päin. Tuo ruokahetki on kyllä semmonen, millon Sulo ei hätäile ja pelleile. Jaksaa oottaa rauhassa lupaa. Loistava! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti