sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Paras lelu?

Edellinen postaus onkin lokakuun puolelta, hui! Täytyy sanoa, että tämä syksy on mennyt aivan käsittämättömän nopeasti. On ollut paljon tekemistä, mikä on ihan hyvä juttu. Kuuden viikon päästä sitä ollaan jo joululomalla.

Ensi viikolla meillä on Sulon kanssa vika kerta tuota agilityyn valmistavaa kurssia. Viime torstaina oli taas kerran tosi mukavat treenit! Mua väsytti aivan kamalasti kun mentiin paikan päälle, mutta mielessäni ajattelin, että nyt pitää unohtaa väsymys ja nauttia kivasta tekemisestä. :) Ei taidettu saada paikkaa alkeisagilityyn (ei ainakaan ole kuulunut mitään), mutta onneksi tuolla valmistavalla kurssilla on tullut tosi paljon kaikkea uutta, mitä voidaan treenailla ihan kotona. Sitten kun seuraava alkeisagility alkaa pyörimään (helmi-maaliskuussa) niin pyritään mukaan. 

Eilen ja tänään Sulo on huvittanut mua leikkimällä palasella vinkulelua. Siis Sulo veti sitä mun kädestä, ja nallelta irtos jalka! Toinen oli ensin aivan hämmästynyt, että mitä mulle jäi?? Mutta sitten seurasi riemu! Sulo siis leikki pienellä palasella lelua, eikä suurempi osa lelua enää kiinnostanut. :D Noh, taitaa molemmat palat mennä roskiin... Onhan toi lelu ollu Sulolla ihan sieltä pentuajasta asti! Ja tämähän on varmaan "hienoin" juttu minkä blogiin voi kirjoittaa, mutta minusta toinen vaan on niin hassu :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti