torstai 5. joulukuuta 2013

Höpinöitä

Viime aikoina on tullut otettua vaan kännykällä kuvia Sulosta, eikä niissä aina laatu ole niin hyvä. Tosin en muutenkaan ole mikään loistava kamerankäsittelijä, kuten on aiemmin jo voinut huomata. :D Tässä siis muutama kännykkälaatuinen otos. Välillä väsyttää kamalasti tämä harmaa ja pimeä sää. Onneksi on vähän tullut lunta, vaikka sekin tuntuu joka toinen päivä sulavan pois ja tiet muuttuu luistinradoiksi. Muutamana päivänä on ollut ihana auringonpaiste ja niinä hetkinä kyllä haluaa ehdottomasti olla ulkona, eikä sisällä lukemassa tentteihin.

Viime viikonloppuna oli tosiaan aika pääkallokelit. Lauantaina sitten satoi hieno kerros lunta sen jään päälle. Enköhän tietenkin kaatunut aamulenkillä. Sulo hämmästy ja häntä villisti heiluen yritti tulla nuolemaan naamaa ja vaikutti ihan siltä kuin olisi sanonut: "Siis hyvänen aika!! Mitä SÄ siellä maassa teet?? Onko tää joku leikki?! No nouse nyt ylös..." Onneksi kaatumisesta selvittiin pelkillä mustelmilla. 

Kävin tänään Mustissa ja Mirrissä. Ostin Sulolle tuollaisen uuden (aktivointi)lelun: luu, jonka sisälle voi laittaa herkkuja ja koira saa jotenkin "kaivaa" ne sieltä ulos. Tuntui olevan mieluinen... ihan kuin ei kaikki ruokaan liittyvä olisi :D Oikeasti olin ostamassa jotain takkia Sulolle, että voidaan pakkasilla pistää se ennen ja jälkeen agilitya päälle, että pysyy lihakset lämpimänä. En ottanut Suloa mukaan (kun menin suoraan luentojen jälkeen sinne kauppaan) vaan kurapuvun mittojen perusteella valittiin sitten vastaava koko. Pukua oli vain mustana ja halusin toisen värisen. Sitä väriä ei tietenkään ollut paikalla, joten tilasin sen ja ensi viikolla pitäisi puvun saapua. Kai sen takin pitää väriltään silmää miellyttää, kun siitä joutuu kuitenkin sen päälle 50 euroa maksaakin... :D

Tällä viikolla ei olekaan itsenäisyyspäivän takia agilitytreenejä. Viime kerralla harjoteltiin uusina juttuina mutkaputkea (jos sitä u:n muodossa olevaa putkea voi tuolla nimellä kutsua?!) ja umpitunnelia eli sitä pussiin päättyvää. Sulo on kyllä reipas noiden uusienkin juttujen kohdalla. Ei tarvi maanitella tai kauaa odotella toista... :) Agilityn "sijaan" huomenna olis suunnitelmissa Sulon pesu ja vähän trimmailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti