perjantai 20. joulukuuta 2013

Loma!

Tiistaina oli viimeinen luento ja tentti. Ensimmäinen lukukausi yliopistoa on takana ja opintopisteitä tältä syksyltä ropisee 37. On kyllä ollut "kamalan ihana" syksy. Raskasta, mutta ihanaa opiskelua. Ihania uusia ihmisiä. 

Tänään oli myös syksyn osalta viimeiset agilitytreenit. Loppiaisen jälkeen jatketaan. Ja voi miten Sulo mut yllätti! Kepit meni hienosti etupalkalla. Ajattelin vaan, että mitähän tästä tulee, taitaa Sulo juosta keppien ohi palkalle. Mutta ei! Jotain se on oppinut. Muutenkin meni treenit oikeen mukavasti. Tutustuttiin muuriesteeseen. Viime kerralla uusi juttu oli puomi. Sehän meinas ekalla kerralla jännittää, mutta toisen kerran jälkeen se tuntu jo niin kivalta, että sinne vois rynnätä uusiks! Putket on myös kivoja. Kyllä tuo koira vaan on hieno kaveri. Ite jotenkin jumittuu välillä siihen ajatukseen, että no se on vaan tommonen sählä. Mutta kyllä se päivittäin muistuttaa omasta fiksuudestaankin.

Ja tässä kuvassa sitten se aiemmin mainitsemani manteli!

"Siis kattokaa nyt mitä toi äippä puki mulle päälle?! Voi ei..."
Tilasin kännykkään suojakuoren. ♥ Ja hintaa tuli postikuluineen n. 20e.
Mikäs sen parempaa ku ottaa rennosti sängyllä pötkötellen ja nostaa tassut kohti kattoa!

Maanantaina ravistelen kaupungin pölyt pois ja suuntaan joulunviettoon "kotiin"! Voi miten kaipaankin pois täältä kaupungista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti