perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

No mutta hupsis! Täällähän on ollut jo tovi hiljaisuutta. Ei oikeastaan ole ollut mitään kirjoitettavaa - tai vaikka on ollutkin, en ole saanut mitään inspistä kirjoittaa blogia. Helmikuussa ei tapahtunut mitään kovin erikoista. Paitsi että yhtenä päivänä Sulo piristi mua tuhoamalla ison kaurahiutalepussin! Olin ostanut sen edellisenä päivänä ja aamulla keittänyt yhden annoksen puuroa. Toinen sitten näytti niin viattomalta ja hämmästyneeltä kun tulin kotiin päivän päätteeksi. Muutoin Sulo ei ookkaan sitten hajottanut mitään. Kongi on ollut kovassa käytössä. :)


Hiihtolomaksi päästiin Sulon kanssa molemmat lomalle - minä Kanarialle ja Sulo maalle. Kai se Sulonkin mielestä oli lomaa, kun saa olla vapaana ja juoksennella päivittäin metsässä ja olla Akun seurana. Hyvinhän Sulo oli pärjännyt. Ja voi sitä ilon määrää kun nähtiin taas - ei ollut epäselvää kenen koira se Sulo on ;) Kun oltiin tuolla lomalla ja kavereitten kanssa suunniteltiin syömään menemistä niin meinasin sanoa, että en mää voi kun pitää ruokkia Sulo ja lenkkeillä sen kanssa. Samalla tajusin että hei, ei mulla täällä ulkomailla oo koiraa mukana :D Eli aikas hyvin sitä on kaikki rutiinit painunut mieleen. Mutta oma loma tuolla Kanarialla meni oikein hyvin. Lämmintä oli ja taispa tuo iho vähän kärähtääkin...Tuon loman vuoksi meiltä jäi kahtena kertana agility välistä. Tänään sitten käytiin treenaamassa ja taas voi vaan todeta, että on mulla mukava harrastuskaveri! :) Hienoa huomata miten paljon on edistystä tullut viime syksystä. Pakkohan sitä on tullakin kun silloin vasta hommat aloiteltiin. Kepit meni tänään niin hienosti ja nopeasti. Tehtiin rataa, johon kuului rengas, mutkaputki, pussi ja hyppyeste. Sulo kyllä meni niin hyvää vauhtia ja innokkaasti, että ilolla sitä katsoo. :D Renkaan kanssa tuli vaan ihme säätöä, kun se oli niin kiva ohittaa. Vaikka itse pysähdyin sen renkaan ohittamisen jälkeen niin Sulohan jatkoi radan loppuun musta piittaamatta. Mihinkäs sitä ohjaajaa tarttee?!

Tähän kirjoituksen otsikkoon viitaten - ihanaa että kevät tekee jo tekoaan! Katsotaan nyt nämä pari viikkoa, että tuleeko se talvi takaisin. Salaa toivon että ei. Onneksi päivät on jo pidentyneet hurjasti. Ihanaa lähteä aamulla aikaisina aamuina puoli seitsemältä Sulon kanssa lenkille, kun on jo valoisaa! Kyllä tuo valoisuus vaan tuo lisää energiaa ainakin mulle. :) 


"SIIS etkö sä huomaa, että mulla on tässä TYHJÄ kongi?! Tee jotain..."

(Onpas ärsyttävän kellertäviä kuvia.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti