lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kesä mielessäPari viikkoa sitten jouduin heti aamulla viemään Sulon eläinlääkäriin, koska se oli köhinyt ja yskinyt limaa koko yön. Eläinlääkärissä sitten selvisi, että anaalirauhaset on pahasti tulehtuneet ja pöpöt kulkeutuneet nieluunkin. Sulolla oli nielurisat turvoksissa ja vähän kuumetta. Saatiin sitten antibioottikuuri ja kipulääkkeitä. Onneksi ne alkoivat vaikuttamaan huomattavasti jo samana päivänä ja ikävän kuuloinen köhiminen väheni heti ja parissa päivässä loppui! Muutamat agilitytreenit jäi välistä sairastelun vuoksi. Käytiin kontrollikäynnillä vielä eläinlääkärissä ja nyt kaikki on hyvin :) 

Eilen oltiin sitten pienen tauon jälkeen agilitytreeneissä. Vauhtia riitti kyllä taas kerran! Yhteen harjoitukseen liittyi valssi. Täytyy sanoa, että multa se vaatii paljon ajatustyötä... niin miten se meni...? :D Sitten kun siihen lisätään tuommoinen tehokas ja nopealiikkeinen treenikaveri, niin johan on jalat solmussa. Mutta kohtuullisestihan se onnistui! Kun molemmat ottaa vähän hitaammat liikkeet ja keskittyy siihen mitä on tekemässä, niin onnistuu :)

Tätä agilityn jatkokurssia on jäljellä enää yksi kerta. En tiedä mitä sen jälkeen tehdään Sulon kanssa. Nyt keväällä/kesällä olisi tarkoitus kokeilla verijälkeä. Viime kesänä kokeiltiin pari kertaa ja se oli aika sähläystä, kun Sulo oli aina niin innoissaan ja tuntui, ettei se keskity (ainakaan alussa). Mun kesäsuunnitelmat on aivan auki tässä vaiheessa vielä. Töitä on näillä näkymin hyvin vähän, ellei jostain paikasta tippuisikin yhtäkkiä haastattelukutsua + kesätyöpaikkaa. Mutta jos mulla on niin paljon aikaa kun tässä vaiheessa näyttää, niin harjoitellaan Sulon kanssa kovasti uimista ja sitten taippareihin! :)

Ensi viikolla vietetäänkin jo pääsiäistä! Silloin olisi tarkoitus piipahtaa Keski-Pohjanmaalla ja ainakin vaihtaa autoon kesärenkaat. Sitten tuleekin jo vappu. Luentoja on todella vähän jäljellä. Ihan pari viikossa. Toukokuun puoleenväliin saakka on luentoja ja sitten pitäisi olla muutama(?) tentti. Sitten onkin jo kesäloma. Hui?! Ja eka vuosi logopedian opiskelua takana. Viime keväänä vasta luin pääsykokeisiin kuin hullu ja toivoin, että pääsisin opiskelemaan. Ei voi olla kuin onnellinen :) Ensi vuonna pääseekin sitten käytännössä tunnustelemaan, että mitä se puheterapeuttina olo on, kun saadaan ekat terapia-asiakkaat. En malta odottaa!

                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti