torstai 8. toukokuuta 2014

Lyhyesti kuulumiset

On monena päivänä tehnyt mieli kirjoittaa joitan tänne blogiin, mutta ei oiken ole mitään mielenkiintoista kerrottavaa. Siispä nytkin tällainen hyvin lyhyt postaus. Tänään lenkin päätteksi Sulo kävi tutustumassa matkan varrella olevaan lampeen. Ajattelin, että menkööt uimaan jos meinaa. Siellä se kävi kahlaamassa ja sai sen päälle hurjan hepulin. Kieri ruohikossa ja hiekassa innoissaan. Kotona sitten pesulle.

Mulla ois vielä ensi viikko tiukkaa opiskelua tiedossa. Viikon viimenen luento perjantaina klo 17.00-19.00. Ihan hyvä lopetus kevään opinnoille :D Toki sitten seuraavalla viikolla on vielä tentti ja mahdollisesti yksi uusintatenttikin. Eli kolme tai neljä tenttiä jäljellä tälle keväälle. Tiukkaa tahtia näin lukuvuoden loppua kohden. Kesätöitäkin on nyt todennäköisesti sopivan verran tarjolla. Asioilla on nähtävästi tapana järjestyä. :)

Ajattelin ensi viikolla suunnata Keski-Pohjanmaalle. Jos sitä tekisi jäljen Sulolle metsään ja kävis kokeilemassa mitä siitä touhusta tulee tällä kertaa. 

Ei kai tässä auta kun palata tenttikirjojen ääreen... Miten loistavaa puuhaa näin aurinkoisena päivänä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti