perjantai 14. marraskuuta 2014

Koirahierontaa

Heippa!

Hupsista, taas on kuukausi hurahtanut jonnekin. Aika kuluu hirmuisen nopeasti. 

Sulolle kuuluu hyvää. Se rakastaa aivan selvästi lunta: jokaisella lenkillä jos on edes joku lumikasaa muistuttava kohta, pitää kiivetä sen kasan päälle ja kaivaa siihen koloa. Lisäksi Sulo odottaa aina, että sille heitettäisiin lunta. Sitähän on kiva ottaa kiinni, vaikka se pöllyäisikin vaan ympärinsä.

Sulo pääsi hiljattain koirahierojan käsittelyyn. Itselleni tuo koirahieronta on ollut vähän etäinen aihe - siitä olen kuullut kyllä ja lukenut jonkin verran ja tiennyt, että se on hyväksi koiralle. On myös käynyt mielessä, että joskus Suloakin pitäisi käyttää koirahierojalla. Treeneissä sitten meidän valmentaja/ohjaaja sanoi, että Suloa kannattaisi käyttää hieronnassa, koska takajalat jää hypätessä kropan alle. Samalle viikolle sitten sain hieronta-ajan ja itseasiassa tämä koirahieroja tuli ihan meille kotiin. Sulostahan koko touhu oli aluksi vähän jännittävää ja tottakai sitä hierojaa piti aluksi vähän pusuttaa - ihan niin kuin kaikkia muitakin tuttavuuksia. Aluksi tuntui, ettei Sulo rentoudu, mutta lopulta se rauhoittui oikein hyvin. Hierojakin sanoi, että oikein hyvin meni ensimmäiseksi hieronnaksi nuoren koiran kohdalla. Seuraavissa treeneissä hieronnan vaikutus jo näkyi, koska ne takajalat ei enää koko aikaa ollut siellä kropan alla, vaan välillä ojentuivat kunnolla. Meillä onkin ensi viikolla taas hierontaa luvassa.

Harmillisen vähän on tullut käytettyä kameraa, joten mitään uusia kuvia ei ole oikein laitettavaksi. Nykyään tulee napsittua kuvia aika paljon kännykällä, mutta niiden laatu on hyvin vaihteleva. Tässä nyt lopuksi kuva syyslomatunnelmista. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti