keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Uusi peli

Heips!

Ostin Sulolle Mustista ja Mirristä sellaisen aktivointipelin. Siinä on siis lauta, jossa pieni koloja. Koloihin laitetaan herkut ja sitten päälle tuollainen nappula. Merkiltään tämä peli on Trixie. Tuo lauta ja nappulat on muovia. Hintaa oli vain semmoinen 15 euroa. Sulo on ollut tästä hyvin innoissaan. Kuvassa se oottaakin käskyä, milloin saa pelata ja etsiä herkkuja. Äsken piti vielä kaivaa kaapista tuo peli, kun en muistanut sen merkkiä ja Sulo oli heti skarppina... Täytyy siis varmaan pelailla tämän kirjoituksen jälkeen taas hetki :) Lähinnä kai tässä pelissä olisi tarkoitus, että koira siirtäisi nappuloita kuonolla, mutta Sulolla on välillä ainakin rajumpi tekniikka - tassulla huitomalla saa useamman nappulan irti ja voi että kun on mukavaa!


Tänään Sulo pääsi taas koirahierojan käsittelyyn. Tällä kertaa Sulon takajalat pystyi käsittelemään vielä perusteellisemmin, koska se ei aristanut niitä ollenkaan niin paljon kuin aiemmin. Seuraavaa käsittelyä hieroja suositteli tammikuulle.

Maanantain agitreeneissä harjoiteltiin ohjaustekniikoita. Sujui kyllä mallikkaasti treenit kokonaisuudessaan niin mun kuin Sulonkin osalta. :) Sulon kanssa on ollut vähän sellaista ongelmaa (en yhtään muista olenko aiemmin siitä maininnut täällä blogissa), että jos mennään jotain pientä ratapätkää ja se jää odottamaan alkuun, niin se varastaa lähdön. Tähän varasteluun on sitten kulunut aivan turhaa aikaa... Tätä treenattiin ihan kotioloissa viime viikolla kovasti ja maanantain treeneissä ei ollut mitään ongelmaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti