maanantai 22. joulukuuta 2014

Lomaa odotellessa

Heippa!

Joululoma alkaa jo olla kohta ajankohtainen. Opiskelujen puolesta pääsin lomalle viime torstaina, mutta oon ollut töissä vielä. Tiistaina iltavuoro ja sitten se ansaittu ja odotettu loma! 

Sulo jäi lomalle (agilitysta) pari viikkoa sitten. Viime viikon maanantaina oli kyllä treenit, mutta Sulolla kuvattiin sinä päivänä lonkat. Myös selästä otettiin yksi kuva, kun Sulolla on ollut jumeja ja halusin varmistua ettei siellä ole mitään muuta ongelmaa. Ja aivan siistihän se nikamarivi oli, eikä mitään epämääräistä ollut :) Eli ei muuta kuin kehonhuoltoa! Ja tosiaan viime viikon maanantain treeneissä kävin sitten kuunteluoppilaana. Oli kyllä hyödyllistä, koska taas käsiteltiin meille uutta ohjaustekniikkaa. Agility jatkuu taas sitten joskus loppiaisen tienoilla tai sen jälkeen. 

Lonkkakuvauksistakin saatiin viime viikolla tulokset. Toinen lonkista oli kuulemma vähän A:n ja B:n rajoilla, mutta lopputulos oli A/A lonkat! Samalla polvetkin tarkastettiin ja ne oli kunnossa. Aivan loistavaa, terve koira. ♥ Kyllä kelpaa harrastaa. :)

Oon koko syksyn vähän väliä selaillu eri Oulun koirakoulutuspaikkojen sivuja ja koittanut etsiä rally-toko -kursseja. Aina ne on sitten jo menny tai ollu täynnä tai ollu jotain jatkokursseja. Nyt sitten onnekseni löysin rally-tokon alkeiskurssin, joka on maaliskuussa ja aikataulu sopi meille ja sinne oli vielä paikkoja jäljellä! Ilmottautuminen lähti heti sinne. Jee! :)

Ja mitäs muuta... Nyt kun tännekin saatiin oikeasti paljon lunta, niin Sulohan on ollut ihan innoissaan. Erityisesti sen ensimmäisen lumimyräkän aikana. Se söi lunta paljon ja ootti, että sille heiteltäs lumipalloja ja säntäili sinne tänne... Sen lenkin jälkeen Sulo pyysi muutaman kerran puolen tunnin välein pihalle, koska sillä oli hirveä hätä! Sen siitä lumen syönnistä saa :D

Facebookissa saa aina ihailla hienoja joulukuvia! Määkin yritin, mutta en oikein yltänyt superkuvaajien tasolle ;) Kyllä sitä aina haaveilee paremmasta kamerasta, kun alkaa kuvia tarkemmin kattomaan. Kuvaustaidotkin ois tietty hyvä, kun ei tässä aivan oppikirjojen mukaan tuo valotus mee... Mutta kuvan malli on hyvä! Me toivotetaan Sulon kanssa kaikille oikein rauhallista joulunaikaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti