perjantai 2. tammikuuta 2015

Joulu takana, vuosi 2015 alussa

Heippa ja oikein mukavaa alkanutta vuotta 2015!

Lomailu on oikein hyvässä vauhdissa. Ensi viikolla olisi yks luento ja 12. päivä alkaa sitten "oikeasti" opiskelut taas. Loma on kyllä ollut oikeasti kunnon loma - on saanut nukkua pitkään ja tehdä asioita ilman kiirettä.

Jouluna kierrettiin Esan vanhemmilla ja lopulta mentiin mun kotiin. Siellä vietettiin muutama päivä, kunnes palattiin takaisin tänne kotiin. Sulo oli kyllä väsynyt reissaaja. Kaksi uutta paikkaa ja uusia rapsuttajia ja uusia hajuja. Mun vanhempien koti olikin sitten tutumpi paikka. Uusivuosi meni rauhallisesti kotioloissa. Sulo ei tänäkään vuonna paukkeesta piitannut ja käytiinkin illalla kävelemässä ja kattelemassa vähän raketteja. Täällä Oulussahan paukku raketit jo 30. päivä tasasin väliajoin... Eilenkin kuulu kerran paukahdus kun oltiin lenkillä.

Oli kyllä ihanaa, että saatiin edes hetkeksi kunnolla lunta! Nuo talviset ja ihanan lumiset metsämaisemat on vaan niin ihania ♥ Siellä sielu vaan lepää. :) Täällä Oulussa sataa nyt vettä ja välillä räntää. Pihalla on kammottavan liukasta. Lunta on kyllä jäljellä, mutta muutamassa paikassa näkyy jopa ruohoa. Tervetuloa kevät... no ei ehkä ihan vielä kuitenkaan.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti