tiistai 10. helmikuuta 2015

Häntäralli

Miten työlästä voi olla yhden hännän hoitaminen? Oon niin tyytyväinen, kun päästään kaulurista eroon - vaikka se ei Suloa tunnukaan häiritsevän. Mun mielestä olis vaan niin helppoa, kun sitä ei tarvis kokoajan ottaa pois ja laittaa takaisin, eikä Sulo öisin herättäs kun tökkii sillä kaulurilla sängynreunaa tai lattiaa. Mutta onneksi ollaan tämän hännän kanssa jo voiton puolella! 

Kun viime viikolla tikit poistettiin, oli iho siitä ympäriltä todella ärtynyt. Onneksi saatiin mukaan voidetta, joka poisti tuon ärtyneen punoituksen. Nyt parin päivän aikana rupikin on melkeen lähtenyt pois kokonaan. Häntä kyllä vähän kiinnostaa Suloa, kun kauluri on pois. Siksi vielä sitkeästi pidetään sitä kauluria, ettei tulisi uudestaan jotain tulehdusta. Veikkaan, että viikonloppuna saattaa loppua "kauluri-elämä" jos iho paranee samaa vauhtia. Käytiin eilen agilitytreeneissä tuosta hännästä huolimatta. Sulo tykkäs :) Sen meno oli varsin fiksua ja se oikeasti näytti keskittyvän ohjaukseen. Harmi vaan, että ohjaaja (siis minä) töpeksi ja oli mm. koiran linjalla jne... 

Tänään Sulo sai sitten hierontaa. Siinäkin saralla on kyllä tapahtunut edistystä, koska Sulo ei ollut "karkaamassa" kokoajan pois ja käsittely oli selvästi helpompaa! Vaikka hössötystä ois riittänyt, niin se osas kunnolla rentoutuakin. Etupäässä ei mitään jumeja ole, mutta takapäässä on ne "ongelmakohdat". Tosin nekin on jääneet suunnilleen pois. Aluksi siinä lantion alueella vaikutti olevan aristusta, mutta kun hierottiin enemmän, niin aristus hävisi. Jos vertaa ensimmäiseen ja toiseen hierontakertaan, niin paljon paremmin pystyttiin takapäätä käsittelemään. Ehkä se on vähän tottumiskysymys. Treeneissäkin Sulon liikkuminen on näyttänyt paremmalta kun vertaa siihen, mitä se oli ennen joulua.

Sulolla sujuu siis aika hyvin nyt. :) Mulla on tällä hetkellä aika paljon kouluhommia ja sen lisäksi tosiaan aloitin pitämään ensimmäistä kertaa puheterapiaa! On kyllä tosi mukavaa päästä ns. tosihommiin. Tänään on täällä Oulussa ainakin ihanan aurinkoinen kevätsää. Antaa vähän toivoa siitä, että kesä on vielä tulossa. Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti