sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Huhtikuuta

Melkein kuukausi on taas viime kirjoituskerrasta vierähtänyt. Huhtikuukin alkaa kohta olla puolivälissä. Tuntuu, että toinen opiskeluvuosi on kulunut aivan hirveää vauhtia! Vielä on tenttejä ja muutama kurssi jäljellä.

Tässä kuukauden aikana ollaan Sulon kanssa käyty agilityssä ja rally-tokossa. Agilitytreeneistä tuntuu olevan "ikuisuus", kun viime maanantai oli pyhä ja treenejä ei ollut ja sitä edeltävänä maanantaina olin itse reissussa ja jäi sen takia treenit välistä. Mutta huomenna taas mennään. :) Sulo on käynnyt nyt kahdesti osteopaatilla hoidettavana. Kovasti tuntuu olevan jumeja takapäässä ja osteopaatin sanoin Sulo käyttää kroppaansa epäedullisella tavalla. Ensimmäisestä hoidosta oli kuitenkin ollut jo apua, joten eiköhän tässä hiljalleen kuntoon tulla! Itsestäni on tänään ja eilen tuntunut, että Sulon takajalat on enemmän kropan jatkona eikä niin tiiviisti rungon alla kuin aiemmin.

Meillä jäi parit rally-tokon treenit väliin, mutta ollaan menossa korvausvuoroille. Viime kerralla oli sen kurssin viimeinen kerta ja loppuun otettiin rata, joka arvosteltiin. Se oli ihan hauskaa, vaikka virhepisteitä ropisikin esimerkiksi siksi, että Sulo mielummin haisteli maata kuin seurasi mua :D Ylimääräistä liikkumista kyltillä ja vinossa olemista, kun nää meiän liikkeet on Sulon kanssa niin suuri eleisiä ;) Lopullinen pistemäärä meillä oli 84, että ei nyt niin paha! Rally-toko jutut on kyllä ihan mukavia. Välillä lenkillä ollessa otetaan jotain liikkeitä. Sulo tykkää. :) Rally-toko on senkin puolesta mukava ja helppo harrastus, ettei se välttämättä vaadi mitään erityistä treenipaikkaa, vaan varsinkin näin kevään ja kesän tullen on helppo treenata pihalla, parkkipaikalla, missä sitä vapaata tilaa onkaan. Agility kun melkeinpä vaatii sen radan esteineen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti