perjantai 1. toukokuuta 2015

Toukokuun eka

Hauskaa Vappua!

Viimeisen kahden viikon päivänä ollaan Sulon kanssa käyty treeneissä ennätyspaljon: viime viikon maanantaina agilitya, viime viikon perjantaina rally-tokoa, viime lauantaina agilitya ja tämän viikon keskiviikkona agilitya. Lisäksi käytiin osteopaatilla eilen. Normaalisti siis ollaan treenailtu agilitya kerran viikossa ja tuon yhden rally-toko kurssin tiimoilta rally-tokoa se kerta viikkoon, tosin se kurssi loppui jo siis.

Keskiviikkona aloitettiin agilityn tiimoilta niin sanotusti kesäkausi eli siirryttiin pihalle treenaamaan. Lisäksi meidän kouluttaja vaihtui. Ihan mukavaa päästä eri ihmisten oppiin, koska jokainen kuitenkin kouluttajana erilainen jonkin verran. Treenattiin siis ensimmäistä kertaa agilitya pihalla! Vähän etukäteen jänskätti, että meneekö meno ihan villiksi. Tehtiin etenemisharjoituksia ja ihan hyvinhän ne meni. Sulo vaan mieluusti nappasi lelupalkan suuhun ja juoksi viereiseen pusikkoon nenä maassa. Kutsumalla tuli kuitenkin luokse - ei tosin siitä ensimmäisestä käskystä... Mutta no, ensi kerralla voi olla luottavaisemmin mielin kun on itsellekin tuttu paikka ja näki nyt sen, ettei Sulo katoa pihalla treenatessa mihinkään. Vai pitäiskö koputtaa puuta? :D

Sulo on nyt päässyt osteopaatin hoitoon kolme kertaa parin viikon välein. Tällä kertaa itsekin huomasin, ettei Sulo reagoinnut kaikkeen niin herkästi kuin yleensä. Muutamia jumeja oli, mutta ei mitään pahoja. Osteopaatti suositteli seuraavaa kertaa joskus ennen juhannusta - vähän säästyy siis hetkeksi opiskelijan lompakko :D Vaikka eihän ne rahat mihinkään turhaan mene.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti