keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Treenejä

Lyhyesti viime päivien kuulumisia.

Eilen mentiin vähän extempore treenailemaan rally-tokoa, kun yksi vuoro jäi aiemmin välistä. Oli kyllä tosi mukavaa ja meni oikein mainiosti! Jotenkin nyt tuohon rally-toko hommaan on päässyt enemmän "sisään", kun alun alkaen mulla ei ollut kauheasti tietoa tästä lajista - vain se vähä mitä netistä olin lukenut. Käytännössä sitä tajuaa paremmin, mistä on kyse. No, nyt tästä innostuneena vähän harkitsen, että mentäisiin Sulon kanssa rally-toko epiksiin kesäkuun alussa :) 

Tänään oli sitten agilitytreenit. Tällä kertaa meininki olikin jo ihan eri - tai siis Sulon korvat pysy kokoajan tallella ;) Ei tarvinut poiketa palkan jälkeen pusikossa, niin kuin viimeksi pari kertaa. Sulo keskitty siis tosi hyvin. Tuntuu, että tuolla ulkona on monia häiriötekijöitä. Esimerkiksi hallissa treenatessa seuraavat treenaajat oottaa vuoroaan eteisessä eli ns. näkymättömissä. Nyt ne koirakot on siinä radan vieressä odottamassa ja on kaikenlaista hälinää. Mutta sepä ei haitannut Suloa! Vaikka se on semmonen oma ihana itsensä eli häseltäjä, sen kanssa on mukava treenata, se nauttii treeneistä ja se keskittyy! Ei se aina niin yksinkertaista oo ollut :) 

Agitreeneissä tehtiin lyhyttä ratapätkää. Ennen meidän vuoroa treenattiin vähän puomia. No, Sulo sitten päätti juosta kahden ekan esteen jälkeen puomille, vaikka suunta olis ollut toisaalle... Hienosti eteni puomille, mutta se tosiaan ei ollut se mitä toivottiin :D Kröhöm... Sulo välillä ottaa näitä omia oikeuksia. Puomi oli selvästi päivän paras juttu. Vaihdettiin sitten ohjaustekniikkaa siten, että saatiin jatkettua rataa oikein. 

No nyt tuo treenikaveri on nukkumassa sikeästi. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti