torstai 24. syyskuuta 2015

Oon tässä luennoilta kotiin tultuani pakoillut huomiseen tenttiin lukemista: on imuroitu, pesty lattiat... ja nyt muistin, että blogiakin vois kirjoittaa! Eli nyt on luvassa kuulumisia taas pienen hiljaisuuden jälkeen.

Elokuussa Sulo oli noin viikon hoidossa mun vanhempien luona. Me lähdettiin Esan kanssa viiden yön reissulle Maltalle. Reissu oli onnistunut. Malta oli tosi mukava matkakohde. Lämmintä riitti ja nähtävää oli enemmän kuin jaksoi kiertää siinä helteessä. Pääkohdat oli varmaan Vallettassa ja Mdinassa kiertäminen sekä ehdottomasti kahdella saarella, Gozolla ja Cominolla, käyminen. 

Sulo oli kuulemma vaikuttanut siltä kuin olisi aina asunut mun vanhempien luona. Hyvä että viihtyi ongelmitta! Kuulemma yhtenä päivänä oli vaan sohvapöydälle jääneet lakut maistunut... Hups... Mutta voi sitä ilon ja häsellyksen määrää kun tultiin lomalta takaisin :) ♥


No mitäs mun ja Sulon harrastamiselle kuuluu? Ollaan koko hallikausi eli huhtikuun loppuun saakka treenailemassa agilitya viikottain (tai no, tuleehan siinä joululoma välissä). Tällä hetkellä me harjoitellaan vähän tiiviimpi jakso eri ohjaustekniikoita. Viimeksi perehdyttiin taas kerran valssiin. Mulle ainakaan samojen juttujen kertaaminen ei oo yhtään pahitteeksi. Edelleen välillä tuntuu, että oon ihan solmussa valssien kanssa! Noh, ehkä se joskus selkiytyy joka tilanteeseen. Nyt hallikauden alettua meillä vaihtui ohjaajakin, josta oon kyllä tykännyt. 

Yhdessä välissä mietin rally-tokon jatkokurssille ilmottautumista, mutta siirsin sitä myöhemmäksi. Tällä hetkellä opiskelut haittaa vapaa-aikaa, joten ihan kotioloissa ollaan rally-tokon liikkeitä välillä harjoiteltu. Niin ja hommasin kotiin dobo-pallon! Sillä ollaan Sulon kanssa pari kertaa harjoiteltu.

Jos vielä jostain muutoksesta pitäisi mainita Sulon näkökulmasta, niin se varmaan ois ruokavalio. Oon tutustunut pikkuhiljaa raakaruokintaan (ja sen eri muotoihin) ja tällä hetkellä ruokin Suloa 50/50-mallilla. Nyt ruokinta on mennyt tällä kaavalla about kuukauden ja musta tuntuu, että tää on hyvä juttu. 

Tulevana viikonloppuna Sulon elämään tuleekin vaihtelua, kun lähdetään matkustamaan junalla pitkästä aikaa. Ja sitä ennen lyhyt bussimatka keskustaan. Sillon kun Sulo oli noin 1-vuotias, me matkustettiin paljon enemmän bussilla ja junalla, koska mulla ei ollut autoa käytössä. Autolla on kyllä näppärämpi kulkea, kun ei tartte aina miettiä aikatauluja. Muuten junassa ei oo mitään vikaa. ;)

Mulla on viime aikoina pyörinyt paljon mielessä ajatuksia ja haaveita toisesta koirasta. Välillä on enempi tai vähempi pentukuumetta havaittavissa. Varsinkin kun kävin yksi päivä selailemassa Sulon kasvattajan kotisivuilta kuvia, jossa Sulo ja sisarukset on kolmen viikon ikäisiä. Siinäpä sitä ällösöpöilyä onkin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti