keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja vanhat kujeet

Hyvää uutta vuotta blogin lukijoille, vähän näin myöhässä. :)

Sulolle ja meille kuuluu hyvää. Ostin mulle ja Sulolle joululahjaksi kausikortin hallille eli nyt voidaan käydä itsenäisestikin treenailemassa. Käytiin tänään itseasiassa ekaa kertaa! Treenailtiin keppi-imua ja ylipäätään keppien lähestymistä eri kulmista. Lisäksi harjoiteltiin puomin alastuloa häiriösanoilla. Tavoitteena on se, että keinulla ja puomilla Sulo malttaisi odottaa paikallaan (hötkyilemättä) lupasanaa. Treenailtiin vähän samoja juttuja mitä viime sunnuntain ohjatuissakin treeneissä, jolloin keskiössä oli keinu, A-este ja kepit. 

Tällä hetkellä Sulo on varsin tyytyväisen näköisenä nukkumassa. Tuntui, että se väsähti treeneistä varsin tehokkaasti. Ja kyllähän se ihan silmin nähden oli innoissaan tekemisessä mukana! :)

Ollaan taas alettu käymään säännöllisesti metsässä lenkillä, kun löysin mukavan paikan, missä käydä rauhassa. Vaatii sen, että ajetaan autolla vähän kauemmaksi, mutta eipä se haittaa. Jotenkin se kulkeminen jäi Sulon syksyisen leikkauksen jälkeen. Viime päivinä on ollut talveen kuuluvat pakkaset ja Sulo ei ole kauheasti viihtynyt pitkillä lenkeillä, koska tassut kylmenee. Olen tässä ajatellut tilaavani Sulolle tossut. Vähän vaan arveluttaa, että suostuuko se liikkumaan ne jalassa ja onko niistä enemmän häiriötä vai hyötyä. No, varmasti ne tossut saa myytyä, jos ei oo meidän juttu.

Unohdin joululomalla vanhempien luo digikameran. Kuvat on kännykkälaatua siis - onhan tuossa jonkinlainen ero. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti