maanantai 8. helmikuuta 2016

Joulutunnelmia ja kurkistus kevääseen

Nyt kun ollaan jo helmikuun puolella ja pihalla sataa vettä (ja on muuten ihan pääkallokeli!), on hyvä aika julkaista kuva Sulon joulusta. :D Sain viimein kotikonnuille unohtuneen kameran käsiini. No eipä siellä huippu otoksia ollut. Laatu on tosi huono. Mutta tässä ne nyt ovat:


Sulo ihmettelee joulukuusta huulirullalla... :'D Eihän meillä kotona tollasta ookkaan!

Ja tietysti Sulo sai oman paketin, joka sisälsi siankorvan. Voi että oli kiva silputa sitä paperia, mutta vielä kivempaa syödä sen sisältö. Sulo seurasi illalla kovin tarkasti, kun me ihmiset avattiin pakettejamme. Oli kyllä sen näköinen, että olisi voinut tarjota apua ja osallistua mielellään.


Tämän lyhyen joulumuistelon jälkeen on hyvä palata nykyhetkeen. Viime lauantaina osallistuttiin Sulon kanssa ihan ekaa kertaa epiksiin. Kyllä jännitti! Mutta se jännitys oli sellaista mukavaa ja erilaista jännitystä. Minä en ole kovin kilpailuhenkinen ihminen - lähinnä sanasta kisa tulee mieleen jotain vastenmielistä ja ala-asteen hiihtokisat, joihin oli pakko osallistua ja se inho mitä tunsin kyseistä lajia kohtaan. Onneksi lukion pakollisen liikunnan jälkeen ei ole tarvinut koskea suksiin. :D 

Tykkäsin kyllä tosi paljon päivästä ja olin supertyytyväinen meidän startteihin. Jännitys katosi kyllä radalla täysin ja pystyin keskittymään tosi hyvin. Mentiin siis Sulon kanssa sama möllien hyppyrata kahdesti. Eka rata meni muuten täydellisesti, mutta Sulo meni mutkaputken väärästä päästä sisään eli hylätty tuli siitä. Olin kyllä tosi tyytyväinen siihen etenemiseen ja itseeni, että muistin radan :'D Toisella kerralla sitten valitettavasti ekan hypyn rima tipahti - kaveri sanoi, että näytti siltä kuin lähtöluvan saatua Sulo olis innostuksissaan sutinut paikalla ja askeleet meni sekaisin ja sen takia rima tipahti. Siitä radasta tuli siis viisi virhepistettä. Mutta siihenkin olin vallan tyytyväinen! Toisella kerralla se mutkaputkikin meni ihan oikein. Ihana Sulo, oon tyytyväinen! ♥ Nyt haaveilen sitten lisää epiksistä ja mistäs sitä tietää, vaikka tälle vuodelle päästäisiin ihan oikeisiin kisoihin starttaamaan :)

Kevääseen taitaa meillä kuulua pitkälti agilitya. Ilmottauduin maaliskuussa olevalle koiran lihashuolto luennolle, jonne otetaan siis oma koira mukaan ja harjoitellaan venytyksiä jne. Mielenkiintoista! Nosework-kurssillekin haluaisin osallistua tänä keväänä, mutta siihen on ilmottautuminen vasta tulossa ja varmasti paljon halukkaita eli saa nähdä päästäänkö mukaan.

Näissä tunnelmissa nautitaan kevään lähestymisestä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti