maanantai 7. maaliskuuta 2016

Sairastelua

Mukavaa maaliskuuta ja maanantaita! :)

Viime viikko meni mun osalta kovasti sairastellen - alilämpöä ja ihan hirvittävä nuha. Sulon kanssa lenkkeilyt jäi varsin lyhyiksi ja yritin panostaa enemmän sisällä aktivointiin. Ohjatut treenit ja omatoimiset agitreenit jäi väliin, koska en yksinkertaisesti ollut siinä kunnossa. :( Eilen olo onneksi jo paljon valoisampi ja käytiinkin treenaamassa. Vähän mietin etukäteen, että minkähänlainen energianpurkaus sieltä tulee :D No, aika mukavastihan ne treenit meni. Jospa tällä viikolla löytyisi voimia niihin omatoimitreeneihinkin. Ainakin haastavia keppikulmia pitää treenata. Se treenaaminen on vain nyt mun omasta kunnosta kiinni - sain tänään antibioottikuurin korvakipuun. 

Viime viikon aikana kongi on ollut kovassa käytössä. Sulo on saanut aina toisen ateriansa siihen tungettuna. Siinä riittää aina tovi puuhaa. :) Tällä viikolla ois tarkotus myös trimmata Sulo. Se on päässyt taas vähän resupekan näköiseksi.

Kyllä se oli eilen illalla treenien jälkeen tyytyväinen ja väsynyt, kun pääsi juoksemaan kunnolla ja työskentelemään tärkeimmän ihmisen kanssa. :) 

Niin joo, nyt oon ostanut lisenssin! Eli tavoitteena startata tänä vuonna virallisissa agilitykisoissa Sulon kanssa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti