maanantai 4. huhtikuuta 2016

Mitä tapahtuu huhtikuussa?

 Nyt eletään jännittäviä hetkiä! Monestakin syystä.

Ensi lauantaina me startataan Sulon kanssa ekaa kertaa virallisissa agilitykisoissa. Ilmoitin meidät hyppyradalle. Kisaamaan lähdetään iloisella mielellä ja yhdessä tekemisen meiningillä. Tärkeintä on, että saadaan molemmat tämmöinen uusi kokemus. Ja kyllä, jännittää! :) 


Eilen meillä oli ohjatut treenit, joissa ohjauskuviot sujui aika kivasti. Keppien kanssa on pientä probleemaa. Vaatii vaan harjoitusta vielä. Ennen lauantaita käydään vielä treenailemassa vähän. Varmaankin huomenna. Sitten odotellaan vain lauantaita!


Toinen asia, mikä tekee näistä asioista jännittävän, on se mitä tapahtuu parin viikon päästä. Meille tulee pentu! :) Uudelle kaverille on jo ostettu oma kuppi ja muutama lelu. Eipä kai sitä muuta erikoista tarvi. Tosin vielä olisi tarkoitus käydä ostamassa sellainen koiraportti, että saadaan vähän rajattua tilaa. Pentu on Speck Line, kuten Sulokin.Sain kasvattajalta kirjavinkiksi Tommi Wirénin ja Päivi Romppaisen kirjoittamat teokset: Hienosti hihnassa ja Onnistu koirasi koulutuksessa. Kirjastossa oli kummatkin vapaana ja sain ne siis nopeasti lainaan. Mielenkiintoisia kirjoja, hyvin kirjoitettuja ja paljon mielenkiintoista tietoa. Mukavasti kirjotettu taustaa koirien käyttäytymisestä ja erilaisista koulutusmetodeista.


Tässä taisi olla päällimmäiset asiat, mitä lähiaikoina tulee tapahtumaan. Viime viikolla palautin kandin ensimmäisen version. Se vaatii vielä vähän hiomista sieltä sun täältä ennen kuin lopullinen versio pitää palauttaa. Onneksi urakka on kuitenkin reilusti voiton puolella! Vielä kun viimeistelen yhden kurssin oppimispäiväkirjat, niin alkaa olemaan kolmas vuoteni logopedian opiskelijana melkein paketissa. Luentoja on tosi vähän - joten aikaa pennun kanssa touhuamiseen löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti