maanantai 18. huhtikuuta 2016

Synttärisankari ja synttärilahja

Lauantaina päästiin hakemaan Into-poika kotiin! Into on ollut tosi reipas ja hurmaava kaveri. Automatka kotiin sujui tosi leppoisasti. Yhteiselokin on ollut alusta asti sujuvaa. Ensimmäinen yö meni hyvin. Heräsin pari kertaa siihen, että Into haukkui omalle peilikuvalleen ja järsi pahvilaatikkoa, johon askartelin sille pedin. :D Okei myönnetään, tuo pahvilaatikkopeti ei ollut kovin hyvä idea. Katotaan mitä siitä pedistä on ensi viikolla jäljellä. Esan kanssa todettiin, että olihan siinä muovisessa pedissä etunsa. Sellainen meillä oli, kun Sulo oli pentu. Kyllähän sitäkin saa tietysti järsittyä ja "kaivettua", mutta siitä ei kuulu niin rapisevaa ääntä kuin pahvilaatikosta. 

Sulohan testasi pahvilaatikkoa ennen kuin Into saapui kotiin:


Nuo nurkassa näkyvät koulukirjat ei oo enää tuossa.... :D Intolta piilossa.

Kotimatkalla.

Ennen Inton hakemista Sulo nautiskeli isosta pihasta, jossa sai olla vapaana. Auto sai sillä aikaa alleen kesärenkaat.

Sulo ei oo ottanut intoa ihan avosylin vastaan, vaan vaatii vielä totuttelua. Yhteiselo on kuitenkin alkanut ihan joustavasti. Ekalla kerralla kun lähdin käyttämään pelkästään Intoa pihalla, niin Sulohan huusi perään hetken. Seuraavilla kerroilla sille on ollut ihan okei ja se on käyttäytynyt normaalisti, kun lähden Inton kanssa kahdestaan. Illalla oon ottanut molemmat pihalle ja sekin onnistuu hyvin. Pihalla Into ottaa tosi paljon kontaktia ja aloittelinkin jo eilen naksutinjutut sen kanssa. Ensin tietysti aloitettiin naksutteli sisällä: eli naksautus ja nami. Tätä toistettiin muutamassa jaksossa ja sitten pihalla aloin naksutella jokaisen kontaktin, minkä Into muhun otti. Nopeasti tuntui ymmärtävän jutun jujun. Aivan ihana pentu. ♥

Eilen käytiin porukalla metsässä kävelemässä ihan vähän. Sulollahan riitti vauhtia. Into vaikutti vähän hämmästyneeltä. :D Sulo täytti eilen 4 vuotta! Intohan oli vähän kuin synttärilahja Sulolle ;) Eilen meillä oli Sulon kanssa agitreenit. Kontaktit meni aivan loistavasti. Kepit vaatii harjoittelua ja ollaan saatu tosi hyviä vinkkejä valmentajalta siihen. Hommahan on niin, ettei Sulo oikeastaan hyödy keppien harjoittelusta yksittäisenä esteenä - sen se kyllä osaa - ellei harjoitella jotain vaikeaa kulmaa tai todella reilua vedätystä kepeille. Eniten tarvitaan treeniä siihen, että on useampi este alla ja kepeille tullaan kovalla vauhdilla. Siinä nimittäin niitä virheitä meinaakin tulla. Aion ilmoittaa Sulon kahdelle agiradalle helatorstaille. Katsotaan miten kepit silloin menee. :) Into pääsi pesulle. :D Sen verran pikkuinen, että mahtui kätevästi pesuvatiin.

Vanhan talvitakin karvareunus osoittautui varsin jännäksi leluksi! Sulokin oli tästä aikoinaan alussa kiinnostunut.Onhan se niin valloittavan söpö! Toistaiseksi Into on ollut rauhallisemman oloinen kuin odotin. Veikkaan, että vieraskoreus alkaa karsiutua ajan kuluessa ja varmasti muutan mielipiteeni.... :D Katsotaan.

Jossain vaiheessa kun riittää innostusta, niin pitää päivittää blogin ulkoasua ja nimeä siten, että Intokin pääsee paremmin esille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti