maanantai 25. huhtikuuta 2016

Viikon kuulumisia

Nyt on jo huhtikuun viimeinen viikko! Opiskelijan vappuhan on jo alkanut ja pian ollaan jo toukokuussa. Vapun läheneminen aina tietää opiskeluhommien loppurutistusta. Ihanaa ajatella, että kolmas opiskeluvuosi on pian ohi, mutta toisaalta iskee semmoinen haikeus ja paniikki - opiskelukin loppuu joskus kokonaan mun osalta. Siis sitten kun valmistun. Viimeisistä vuosista pitää kyllä nauttia.

Inton ja Sulon kanssa on sujunut aika mukavasti. Into on nyt ollut meillä vähän päälle viikon. Se on sujahtanut hyvin mukaan meidän arkeen. Yksinolot sujuu - Into pystyy olla yksin huutamatta, Sulo on yksin huutamatta, Into ja Sulo on yksin huutamatta. Sehän on yksi tärkeimmistä asioista kun kerrostaloasujia ollaan. :) Inton kanssa oon harjoitellut luoksetuloa ja vahvistanut kontaktin ottamista ja lähellä pysymistä. Lisäksi ollaan harjoiteltu jätä-käskyä siis luopumista. Hihnassa oloa ollaan myös harjoiteltu hiljalleen. Välillä tosin pihalla mennään siihen tyyliin, että Into taluttaa mun kanssa yhdessä Suloa :--) On se hihna jännä.

Ensi viikolla päästäänkin Inton kanssa jo pentukurssille! Ootan innolla (heh) minkälainen se on sisällöltään. Sulon kanssa kävin aikoinaan pentukurssin Kemissä, ja siellä ainakin muistaakseni tutustuttiin eri lajeihin ja harjoiteltiin ohituksia ja muuta sellaista. Sulo ei vielä oo halunnut leikkiä Inton kanssa. Ärähtelystä huolimatta Into yrittää läheisyyttä aina uudelleen - yleensä aina vähän paremmalla menestyksellä. Pihalla Inton suosikkiharrastus on juosta täysiä hipaisemaan Suloa ja sitten äkkiä mun jalkojen taakse takaisin. Sulo on niin kuin ei huomaiskaan koko säntäilyä. :) Metsässä kun molemmat on ollut irti, niin Into on jotenkin varautuneempi - Sulo taas vetää täysiä ees taas ja musta tuntuu, että toistaiseksi Intoa jänskättää niin ronski meno ja Sulon haukkuminen.

Into tosin yllätti mut, kun käytiin pentutreffeillä saksanpaimenkoiranartun kanssa. Into nimittäin osoitti, että kyllä sitä luonnetta löytyy. Ne oli aika tasavertaiset leikkikaverit. Loppuillan Intolle maistuikin sitten uni ja löhöily. Tänäänkin ollaan suunniteltu treffit yhen terrieripennun kanssa, mutta katsotaan miten käy. Täällä nimittäin tuulee tosi kovaa nyt ja ilma enteilee vähän sadetta. 

Sulon kanssa käytiin eilen talvikauden viimeisissä agilitytreeneissä. Meillä on ollut tosi mukava ryhmä! Ollaan itseasiassa sillä porukalla menossa kesällä yhdessä kisoihin. Kokkolan agikisoihinkin lähdetään tällä treeniporukalla. Eilen ennen treenejä pesin Sulon ja siistin turkkia vähän lyhyempään kuosiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti