sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hauskaa Vappua!

Toukokuun eka päivä on ollut täällä Oulussa ihanan aurinkoinen ja lämmin! Eilenkin oli nätti päivä. Keskustassa oli eilen paljon porukkaa liikkeellä ja me mentiinkin iltapäivällä katsomaan teekkareiden fuksiuittoja. Into pääsi mukaan, koska ajattelin, että se on oikein hyvä tilaisuus nähdä menoa ja ihmispaljoutta. Alunperin olin ajatellut, että mentäisiin vieläpä bussilla sinne, että tulisi sekin kyyti tutuksi. En kuitenkaan lopulta jaksanut tällä kertaa lähteä bussilla, vaan omalla autolla oli näppärämpää kulkea. :) Into oli tosi rauhallinen ja tyytyväisen oloinen koko reissun ajan. Se sai paljon rapsutuksia niin tutuilta kuin tuntemattomilta. Muutama tuntematon kysyi, että saako ottaa kuvan pennun kanssa. :D Mikäs siinä, Intollahan oli melkein filmitähden elämää.

Aamulla oli aivan ihanaa ulkoiluttaa koirat, koska tarkeni ihan vain huppari päällä. Tuntuu niin paljon helpommalta vain vetää kengät jalkaan ja jättää takki naulakkoon. Sulon kanssa kävin aamulla kävelemässä järven rannalla. Sulo kyllä vaikutti vähän siltä, että "Hei oikeesti, ainako tän lätäkön vieressä pitää ottaa kuvia?!"


Nyt iltapäivällä kävin Sulon ja Inton kanssa metsässä. Sieltä olikin ihan mukavasti sulanut lumet ja muutenkin oli vähän kuivempaa kuin vaikkapa viime viikolla. Tänään pojat sai matkustaa ekaa kertaa molemmat samassa häkissä. Hyvinhän se meni, varsin sopuisasti! Tässä on vasemmalla lähtötilanne ja oikealla sitten kotipihassa otettu kuva. Vähän lähemmäksi sitä uskaltauduttiin. :) Ensi tiistaina Inton kanssa aloitetaan pentukurssi ja Sulon kanssa agilityn kesäkausi. Tiistaina illat meneekin juhannukseen saakka sitten koirien kanssa harrastaessa - ensin Inton pentukurssi, tunnin tauko ja ohjatut Sulon agilitytreenit. Ihan mukavaa. Kerkeän hyvin siinä välissä lämmitellä Sulon.Tällä hetkellä molemmat koirat nukkuu varsin tyytyväisinä. Suurin energia varmaan tuli kulutettua. Sulon kanssa taidan käydä vielä illalla vähän pidemmän hihnalenkin, sillä nuo metsälenkit on nyt mitoitettu vähän Inton mukaan. Sulo kyllä kulkee meistä pitemmällä säteellä ja saa enempi liikuntaa sillä tavalla.

Inton kanssa treffattiin tällä viikolla terrieripentua. Monta kertaa tällä viikolla jo siirrettiin treffejä, koska aina satoi vettä. Ja eiköhän sitä alkanut sataa myös perjantaina kun viimein treffattiin. :D Kyllä pennut leikki, mutta ei kovin kauaa viitsitty olla hyisessä sateessa. Ensi viikolla treffaillaan uudestaan.

Kaikenlaista koiramaista menoa mahtuu nyt päiviin ja viikkoihin, kahden koiran edestä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti