sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Reissussa ja kotosalla


Tällä viikolla kävin vanhempien luona Sulon ja Inton kanssa pikavisiitillä. Lyhyestä reissusta huolimatta reissulla oli paljon sisältöä ja varsinkin Intolle ihan uusia kokemuksia. Into tuntui varsin ihastuvan Akuun. Aku oli niin kiltti Intolle, eikä sanonut mitään pahaa, vaikka Into maisteli Akun häntää... :D Aku kyllä aluksi katsoi ihmeissään, että mikä toi pikkunen musta kaveri oikeen on. Selvästi alusta asti Aku kuitenkin oli myös kiinnostunut Intosta. Aku yritti alun epäröinnin jälkeen kutsua Intoa leikkimään, mutta Intoa vähän kauhistutti semmoinen iso valkoinen hyppivä koira. Myöhemmin sitten... :)


Akun lisäksi Into sai tutustua mun siskon kissaan ja Casper-shelttiin, kun käytiin niiden luona kyläilemässä. Into oli kyllä tosi rauhallinen ja saikin ihmettelyä osakseen, että miten se pentu voi olla noin rauhallinen. 

Niin Into kuin Sulokin oli kyllä tosi väsyneitä päivän päätteeksi. Sulo vaan nukkui tiiviisti sängyssä ja ei nostanut päätään kun tulin viereen 
nukkumaan. Heilautti vaan häntää pari kertaa ja raotti silmiä. :D
Into seurasi tarkasti mitä Sulo ja Aku puuhailee. Välillä se vaikutti siltä, että "miks te vaan makaatte ettekä tee mitään!"Spurtteja :)
Seuraa johtajaa.

Yks kaveri vinkkas mulle täältä Oulusta rauhallisen paikan, jossa voi uittaa koiria ja voi itsekin pulahtaa. No käytiin eilen kattomassa paikka ja hyvähän se oli! Tosin vielä en itse pulahtanut, ehkä sitten kun lämpenee oikeasti ilmat. :D Koirilla oli kivaa!


Intokin kävi tekemässä muutaman uintivedon. Varmaan vähän vahingossa, kun lurkki rannassa... :D Sulo kävi tekemässä pari kierrosta kun heitin sillon riistapukin. Eipä se vissiin "vapaaehtoisesti" muuten lähtisi uimaan. Kahlaamassa se kyllä käy. Kivointa oli juosta vaan ympärinsä ja vähän pyöriä hiekassa. Tämän reissun jälkeen olikin sitten varsin väsynyttä porukkaa! En saanut otettua Sulosta kuvaa, kun se niin söpösti nukkui tuo siili-pehmolelu kainalossaan. 


Nyt ei oo näkynyt punkkeja. Hain eläinlääkäristä Sulolle Bravecto-punkkitabletin. Sen avulla kiinnittyneiden punkkien pitäisi ainakin kuolla. Eiköhän se ihan toimiva ole. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti