sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rokotukset kuntoon


Sulo ja Into pääsivät käymään perjantaina samalla reissulla rokotuksilla. Into on nyt 16-viikkoinen. Tuossa yllä olevassa kuvassa Sulo on viikon tai pari vanhempi kuin Into nyt. Vertailun vuoksi etsin suunnilleen saman ikäisenä otetun kuvan. :)

"PLIIIIIS.... Leiki mun kaa!"
Kaikki jutut on rullaillut tasaiseen tahtiin eteenpäin. Inton kanssa ollaan käyty pentukurssilla viikoittain ja enää ei taidakaan olla kuin kolme kertaa jäljellä. Inton kanssa ollaan harjoiteltu kaikenlaista; paikalla oloa, istumista, maahan menoa, sivulle istumista, vierellä kulkemista, jne. jne. Pentukurssilla on ollut agilityyn tutustumiskerta ja tokoon tutustumiskerta. Inton kanssa kaikki on tosi helppoa, kun se on niin ahne ja innostunut namikiposta. Putki ja rengas tuntuvat vetävän puoleensa muutaman harjoittelukerran jälkeen. Pari kertaa olen ottanut Inton mukaan hallille, kun olen treenaillut Sulon kanssa. Samalla Into on saanut mennä putkea ja rengasta. Viime kerralla tutustuttiin vähän tokoon ja mulla heräsi taas kiinnostus enemmän sitä kohtaan. Ehkäpä seuraavaksi Inton kanssa voisi käydä jonkun tokokurssin. Heinäkuu me kuitenkin lomaillaan kursseilusta molemman koiran kanssa. :)

Sulolla on ollut agilitytreeneissä vähän keskittymisongelmia. Sen takia esimerkiksi viime kerralla mentiin suosiolla lyhyempiä ratapätkiä, eikä koko rataa. Jossain vaiheessa nimittäin yhteys katoaa ja Sulo lähtee huitelemaan muualle. Tässä on kyllä mullekin kova harjoittelun paikka, että saan kokoajan pidettyä kontaktin yllä - sisällä se ei niinkään ole ongelma, mutta ulkona kyllä. "Tähän cockeriin ei saada juuri nyt yhteyttä..." 

Yhteiselo kahden koiran kanssa sujuu aika mukavasti. Yhteiset kävelytkin (hihnassa siis) onnistuu, vaikka vaatiikin vielä harjoittelua. Into on selvästi kasvanut sen verran, että pysyy Sulon vauhdissa vapaana kulkiessa aika hyvin mukana. Rinnakkain ne välillä spurttailee ihan täysiä. Sulokin on saanut juoksemiseen uutta poweria Inton myötä... :D Inton kanssa olisi tarkoitus mennä treffailemaan 9 kuukauden ikäistä cockeria tänään tai huomenna. Jännä nähdä minkälaiset leikit ne saa aikaiseksi.

Ai niin, ja käytiinhän me Inton kanssa tuossa viikolla kaupungilla pyörimässä: torilla, Kiikelissä rannalla, rotuaarilla. Oli vaan torilla ja Kiikelissä aika hiljaista. Tuuli ja epävakainen sää taisi pelottaa ihmiset pois. Enkä ihmettele, koska sinne meinasi jäätyä. Käsineet ja pipo olis ollut tarpeen. :DLoppuun vielä muutama kuva ulkoilusta. :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti