keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Treeni-ilta

Eilen oli taas treeni-ilta, kun ensin suunnattiin Inton kanssa pentukurssille ja siitä Sulon kanssa agitreeneihin. Into nukkui niin tyytyväisenä Sulon treenien ajan autossa, että kotiin saapuessa energiaa riitti leikkimiseen ja vaikka mihin. Minä ja Sulo oltaisiin oltu ihan valmiita nukkumaan - kunhan eka syötiin. :) Ensi viikolla onkin Sulon kanssa viimeiset ohjatut treenit ennen taukoa. Eiköhän sen aikana kuitenkin käydä hallilla treenailemassa itekseen. 

Pitkästä aikaa Sulon kanssa sujui oikeein mukavasti treenit. Viime viikolla treenit jäi välistä ja uskon, että tuollainen tauko teki ihan hyvää. Sulolla oli kunnolla intoa suorittamiseen ja hajujen perään lähtemistä ei tullut kertaakaan. Se on kyllä niin ihana, kun kontaktit on sille selvästi ihan lempparijuttu. Puomin alastulolle voi juosta aina. Yllätyin, että kepitkin meni eilen oikein hyvin. Lopussa ollaan pidetty nyt kahta ohjuria. 

Tänään käytin sitten heti aamulla metsässä puolen tunnin lenkki kiertämässä. Aamuaurinko lämmitti ihanasti ja hyttyset ei ollut kiusana, kun muistin viimein ostaa hyttysmyrkkyä ja ennen kaikkea laittaa sitä.

Viime kerralla mainitsin, että ollaan Inton kanssa menossa pentutreffeille. Tosiaan se cockeri oli 6 kuukautta eikä 9 kuukautta. Intoa jännitti aluksi ihan huomattavasti, kun toinen osapuoli oli niiiiin innokas. :D Tuli mieleen Sulo saman ikäisenä. Lopulta kuitenkin Intokin rohkaistui ja sitä leikkiä oli mukava seurata! Tosi cockerimaista menoa. Kyllä siinä purkautui energiaa. :) Into oli melkein yhtä korkea kuin tämä leikkikaverina ollut narttu. Värityskin kaveruksilla oli aika samanlainen - musta ja rinnassa valkoista. Oon tässä koittanut sopia lisää pentutreffejä Intolle, että pääsee näkemään erilaisia koiria.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti