torstai 21. heinäkuuta 2016

Vihdoin

... ja viimein! Blogin nimeä ja ulkoasua päivitetty nykyhetkeen. :) Kyllähän siinä kestikin, kun aina on parempaa tekemistä. ;) Taas kerran voin todeta, että olen monta kertaa ajatellut kirjoittaa blogiin kuulumisia siitä, mitä ollaan touhuttu koirien kanssa. 

- Into on uinut kovasti. Siitä taitaa kasvaa oikea vesipeto. Yksi lämmin päivä lähdin koirien kanssa uimaan. Järjestely oli seuraavanlainen: Minä ja Into uitiin, Sulo istui ja valvoi rannalla. :D Suloa ei vaan tuo uiminen tunnu nappaavan. Kyllä se välillä käy kahlaamassa.

- Inton kanssa käytiin pentutreffeillä. Leikkimässä oli kolme erilaista kaveria. Saksanpaimenkoira, akita ja bichon frise. Aluksi Into oli vähän tarkkailijan roolissa ja koitti mennä mukaan leikkimään, mutta ei aivan uskaltanut. Se otti omia spurtteja juosten muiden ympärillä. Lopulta kivoimpia leikkikavereita tuntuivat olevan saksanpaimenkoira ja bichoni. 

- Into on päässyt leikkimään myös ihan kahden kesken ajokoiran kanssa. Ja niillähän oli mukavat leikit! :)

- Sulo ja Into oli mun kanssa poimimassa mustikoita, kun käytiin Lampilla. Sulo panikoi ensimmäisen vartin ajan, että mustikat loppuu kesken ja söi niitä kovaa vauhtia pensaasta... Into yritti ottaa mallia, mutta tyytyi välillä jyrsimään keppejä ja hyppimään mättäältä mättäälle. Sulokin alkoi näyttää väsymyksen merkkejä ja loikoili vain välillä minua ja Intoa tarkkaillen.

- Sulo ja Into sai paljon huomiota siskojen lapsilta ja kaikki osapuolet olivat varsin mielissään. :)

- Sulon kanssa ollaan käyty suunnilleen kerran viikossa treenailemassa agilitya. Viimeksi se meni kepit ilman ohjureita tosi hienosti! 

- Sulolla on tänään pesu- ja trimmauspäivä. Intolta leikkasin jo kynnet ja vähän tassukarvoja harjoituksen vuoksi. Into on tuntenut itsensä epävarmaksi erityisesti silloin, kun sitä nostetaan pois trimmauspöydältä. Siispä meillä on harjoiteltu viime aikoina paljon sen nostamista pöydälle ja pois, vaikka mitään erityistä ei tapahtuisi. Itse toimenpiteet (kynsien leikkaaminen, tassukarvojen siistiminen, harjaaminen) sujuu ongelmitta. Tosin karstaan totuttelu ei ole tuntunut niin helpolta kuin kampaan.

- Tänään käyn Inton kanssa katsomassa mätsäreitä. Samalla ajattelin, että voitaisiin taas käydä mustissa ja mirrissä ihmettelemässä ja ostamassa herkkuja. Lisäksi verkkokauppa.comiin saa ottaa koiran mukaan, joten tarkoitus olisi käydä pyörähtämässä sielläkin.

Siinäpä yksinkertaistettuna viime päivien/aikojen touhuja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti