lauantai 6. elokuuta 2016

Elokuu ja loma

Mulla alko eilen loma! Muutaman viikon päästä alkaa taas opiskelut ja töitäkin teen opiskelujen ohella kuten aiemminkin. Mutta sitä ennen aion nauttia lomasta.

Minulla ja Intolla oli tänään varsin reipas aamu. Me lähdettiin aamupalan jälkeen pentutreffeille. Nyt oltiin kolmatta kertaa tällaisilla useamman koiran treffeillä. Into on aina alussa ollut vähän varautunut ja pitänyt seuraajan roolia. Tänään Into sitten rohkaistui heti alusta alkaen leikkimään muiden kanssa. Oli hauska huomata miten vanhemmat pennut leikki paljon nätimmin kun mukaan tuli 9 viikon ikäinen noutaja. Keskenään vanhemmat pennut leikkivät selvästi ronskimmin. 

Leikkimisen jälkeen käytiin vielä Mustissa ja Mirrissä ostamassa Intolle samanlainen nahkahihna kuin Sulolla. Sen kaveriksi ostettiin uusi pantakin. Mukaan tarttui myös muutama lelu. Viime viikolla heitin nimittäin ihan huoletta rikkinäisiä ja kertaalleen korjattuja leluja roskiin. Jotenkin niitä vain aina kertyy nurkkiin pyörimään...

Uusi lelu testissä.



Tällä viikolla starttasi Inton agilityyn valmistava kurssi. Ensi viikolla Sulon ohjatut agilitytreenit palaa tauolta. Vielä on pari viikkoa kesäkautta. Hallikaudelle laitoin ryhmähakemuksen ja siitä pitäisi kuulua tämän kuun aikana. Nämä ovat varmaan meidän tärkeimmät harrastuskuulumiset. :) Mukavaa kyllä palata arkeen niin harrastusten kuin opiskelujen osalta.

Alkuviikosta kävin Inton ja kaverin kanssa katsomassa agility epiksiä. Kaverilla on Intoa pari kuukautta vanhempi kelpie. Voi että miten Into olisi halunnut leikkiä kelpien kanssa! Muutenkin Into oli tosi rohkealla ja uteliaalla tuulella uudessa paikassa.

Tähän loppuun vielä kaksi viime viikkoina otettua kuvaa. :)

Kuva viime kuulta, kun harjoiteltiin yhdessä poseeraamista. :)

Sulo paistattelee auringossa ja ehkä vartioi tomaatteja? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti