perjantai 26. elokuuta 2016

Tällä viikolla

Maanantaina käytiin Inton kanssa osallistumassa paikallisen koirauimalan järjestämään Pentuilta altaassa -tapahtumaan. Into pääsi siis uimaan ekaa kertaa tuollaiseen sisäaltaaseen ja bonuksena hintaan kuului tuotepaketti (pentruokaa ja lelu). Sulon kanssa olen tosi monta kertaa ajatellut käyväni tuolla, mutta en ikinä ole saanut (muka) ajanpuutteen vuoksi sitä järjestymään. Into ui yhtä nätisti kuin luonnon vesissäkin kesän aikana. Vähän uusi ympäristö jänskätti alkuun. 

Lopuksi sitten varasin ensi viikolle kimppauinnin Intolle ja Sulolle, kun hinnasta oli tarjous meneillään kuun loppuun. Pääseepä Sulokin polskimaan pelastusliivit päällä ja uittajan kanssa. Mielenkiintoista nähdä, mitä Sulo tykkää. Seurasin tänään metsälenkillä huvittuneena tämän parivaljakon menoa: Into juoksi suoraan läpi jokaisesta mutaisesta kuravellilammikosta ja Sulo koitti pomppia mättäitten päältä ohi. :D


Aina kun toisen koiran kanssa tekee jotain "spesiaalia", niin tuntuu, että toisenkin pitäisi saada jotain spessua tekemistä. No, uimareissun päätteeksi jätettiin Sulon kanssa Into hepuloimaan ja riehumaan kotiin uuden lelunsa kanssa ja käytiin vähän pitemmällä iltalenkillä. Lenkin puitteissa sitten välillä otettiin sivulle tuloa ja peruuttamista ja muuta "temppuilua".Tällä viikolla Sulon tiistain agitreenit jäi väliin mun flunssan takia. Ensi viikolla treenaillaankin Sulon kanssa taas hallissa. Into pääsi treenailemaan eilen. Se on kyllä aika huippu! Fokusointi on tosi vahva ja poispäinkäännöksen harjoittelu sujui tosi hyvin. Tuntuu, että Into imaisee hetkessä idean joka jutusta ja tarjoaa sitten kyllä innoissaan. Aina Into ei tarjoa aluksi kovinkaan hyvin mitään, vaan vaikuttaa turhan toiveikkaalta. Esimerkiksi harjoiteltiin oven paukuttelua siten, että siirsin kosketusalustan kaapin oveen ja odotin, että Into tarjoaisi jonkinlaista nenä- tai tassukosketusta siihen. Into vaan istui ja tuijotti vuoroin mua ja vuoroin alustaa. Luulin, että kosketusalusta oli niin vahva ihan lattialla ollessaan jo, että sen siirtäminen tuohon oveen ei tuottaisi "jäätymistä" :D No, kyllä se tilanne siitä lähti ratkeamaan ja lopulta Into paukutteli sitä ovea. Eilen treeneissä kokeiltiin etupalkalla, että lähteekö koira tarjoamaan laatikolle takajalkoja. Siinäkin Into tovin istu ja katteli vuoroin laatikkoa ja vuoroin palkkaa, mutta lopulta lähti tarjoamaan! Sulo on aina ollut niin häslä ja aina tarjoamassa mitä vaan ja pomppimassa sinne tänne, että Intoa on ollut ihan erilaista seurata näissä tilanteissa.


Sulo puolestaan kävi eilen laserissa. Sisäreidet oli hierojan mukaan vielä jumissa, mutta lantio paljon paremmassa kunnossa. Ensi viikolla uudestaan katsomaan, onko edistystä tilanteeseen.

Tässä vielä lopuksi tämän päivän metsälenkiltä molempien pönötyskuvat. :)


Pieni mäntykin tuli kuvaan... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti