perjantai 21. lokakuuta 2016

Hierontaa ja aksaa

Eilen Sulo pääsi käymään hierojalla. Sulo kyllä silminnähden nautiskeli hieronnasta - vaikka kyllä sieltä löyty ikäviäkin kohtia. Tänään liikkuminen on mun silmään näyttänyt paljon rennomalta taas. Päätin pitää Sulon kanssa tovin taukoa agilitysta ja katsoa, miten se siihen reagoi. Ongelmakohta tuntuu olevan tuo lanteen seutu. Sulon agilitytauko tarkoittaa sitä, että käydään Inton kanssa kahdesti viikossa ohjatuissa treeneissä. 

Eilen Inton treeneissä tuli kyllä selväksi, että fokusointi on kunnossa. :D Ei muuta kuin hurjalla vauhdilla hyppy ja putki, eikä mun vieressä juokseminen häirinnyt. "Hypyssä" oli siis rima maassa. Treeneissä harjoiteltiin myös keppejä ja rengasta. Molempia lähdettiin naksuttelemaan. Intolla on jotenkin tosi vahvana kiertämisajatus ja pari kertaa se tarjos mulle hämmentyneenä semmoisen vaihtoehdon, että hän kiertää kerrallaan koko keppijonon. :D No, kyllä se sitten oikeasti lähti kokeilemaan yhden kepin kiertämistä ja sain naksuteltua sen läpi kuudesta kepistä. Ai niin, ja pitihän sitä kokeilla käydä myös tarjoamassa tasapainotyynylle kiipeämistä. Semmoinen kun oli kentän laidalla. On se hassu ♥ 

Viikonloppuna tehdään pikainen Keski-Pohjanmaan reissu, kun mun pitää saada talvirenkaat alle. Sulolle ja Intolle tiedossa siis normaalia enemmän vapaana oloa. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti