keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Pakkanen puree

Nyt tännekin päin Suomea on rantautunut "tammikuun perinteiset pakkaset". Aamuisesta pukeutumisprosessista olisi pitänyt saada videoa. Puin ensin itselle vaatteet, sitten koirille takit - ensin Intolle, sitten Sulolle. Eiköhän Into sitten ootellessa pyörinyt pitkin lattioita niin paljon, että takki oli lopulta ihan nurinkurin ja melkein pois päältä. Ostin kyseisen takin vähän kokeilumielessä ja tuunailin sitä itse sopivamman kokoiseksi - siitä huolimatta se oli vähän löysä. Aattelin, että en kyllä jaksa näitä pakkaspäiviä tämmöisen takin kanssa, joka kokoajan valuu ja pysyy huonosti päällä. 

Siispä lähettiin Inton kanssa vähän shoppailemaan Mustiin ja Mirriin päivällä :) Reissuhan oli tosi kiva, vaikka Intoa aluksi vähän jänskätti, että mitäs tänne tultiin tekemään. Intohan suorastaan rakastui myyjään, joka antoi kalkkunaherkkuja ja neuvoi takin valinnassa. Olin aiemmin jo ajatellut, että haluan sovittaa Pompan tuotteita. Niistä on kuullut niin paljon kehuja. Lopulta sitten päädyinkin ostamaan Pompan takin ja fleecen. Kyllähän se hinta vähän kirpaisi, mutta en kadu ainakaan vielä muutaman ulkoilukerran jälkeen. Lisäksi nuo samat vaatteet menee myös Sulolle eli jos Into vielä muotutuu tuosta ja takit jää epäsopiviksi, niin Sulolla voi käyttää niitä. Into on kuitenkin pitempi kuin Sulo, niin Intolle nuo parhaiten passaa.

Tässä kuva ostoksista "mallinuken" päällä. Ei näyttänyt kovin hilpeältä esitttelijältä, heh...?Fleecen voi laittaa tuon takin alle tai pitää esimerkiksi nollakelillä pelkästään tai jos jättää koiran autoon pitemmäksi aikaa odottelemaan viileillä keleillä. Eiköhän näillä kamppeilla tarkene ulkoilla :) Eihän ne tietysti tassuja suojaa, mutta onneksi on edes yhden nelijalkaisen verran fleecetossuja. Harkitsin kyllä, että tilaisin toisellekin, mutta pitää katsoa sitten myöhemmin onko tarvetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti