keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Mitä ollaan hommailtu?

Meidän arki on kulunut aika tasaisesti eteenpäin. Ollaan lenkkeilty paljon metsässä ja nautittu kevään lähestymisestä/etenemisestä. Molempien kanssa ollaan käyty treenailemassa kerran viikossa. Molemmat koirat on päässeet hierojalle, Into ensimmäistä kertaa. 

Peräkanaa mennään...

Toinen vällyjen välissä, toinen vieressä :)


Aksatreenin jälkeen. :)
Sulo kulkee niin nätisti vierellä <3 

Oon käynnyt aika ahkerasti viime aikoina erikseen molempien koirien kanssa kävelyllä ja ottanut käyttöön jo kuukausia sitten ostetun "hands free" taluttimen, siis tuon vyön. Haaveilin alkuun, että saisin molemmat siihen kiinni, mutta mulla on vain yksi tuommoinen joustavampi hihna (mikä tuli tuon systeemin mukana). Joskus kokeilin laittaa meidän jokapäiväisessä käytössä olevat nahkahihnat kiinni tuohon ja ne ei tosiaan toimi niin näppärinä, jos koira kulkee vierellä: Hihnat on milloin solmussa koiran/koirien jalkojen alla ja välillä sitten ihan keskenään. Periaatteessa silloin joutuu pitämään hihnoja käsissä yhtä paljon kuin ilman tuota vyötä, jos haluaa selvitä ilman solmuun menemistä.

Musta tuntui, että Sulo nautti eilen ihan hirveästi tuosta meidän kahdenkeskisestä lenkistä ja käveli kokoajan niin pätevänä vierellä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti